Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ehh, facet

Polecane posty

Gość gość

Właściwie to nie wiem czego oczekuję pisząc to, chyba potrzebuje się wygadać. Jestem z chłopakiem dwa lata, raz bywa lepiej, raz gorzej.. ogólnie jest między nami w porządku. Męczy mnie to że zaczyna się robić taki jak jego rodzice, lubi dogryźć bez powodu, szybko się denerwuje, zniechęca i podnosi głos. Często próbuje udowodnić że on ma rację właśnie poprzez bezsensowne podnoszenie głosu(to się objawia nawet podczas zakupów, gotowania, zwykłej rozmowy) Dużo jest w nim niepotrzebnych złych emocji :( Dzisiaj pokłóciliśmy się o jakąś głupotę i ja siedzę w domu i płaczę a on się bawi z naszymi wspólnymi znajomymi.. Nie wiem czy mogę mu wytłumaczyć że to jak się zachowuje względem innych ludzi jest problemem, mówi że podnosi głos bo go coś irytuje, jak wybór artykułów spożywczych albo inna głupota może irytować.. czasem się nie dogadujemy i on wtedy reaguje krzykiem i głupimi odzywkami :/ Takimi tylko po to by komuś dopiec, bezsensu. Zastanawiam się czy da się w ogóle wyprzeć te geny czy jestem skazana na głupie docinki i ptzekrzykiwanie do końca życia?

Gość gość
hehe :D śmiesznie jest :D

Gość gość
:(

Gość gość
Up

Gość gość
Aha

Gość gość
Taki hooj tak ma ,potrafi dowalić słownie tak chamsko ze ręce opadają ale jak ty zrobisz to samo to będzie obrażony przez długi czas,taki typ jest strasznie męczący,współczuję,ja sie takiego pozbyłam,potem przy ludziach będzie tak ci dogadywał,tylko w pysk i kopniak na odchodne.

Gość gość
Właśnie najgorsze jest to ze powoli zaczyna mi dogryzać przy znajomych, nawet tak w "zartach" :( do niczego to nie prowadzi.. Od wczoraj się nie odezwał ani słowem, myślę o tym co robi ale chyba nie specjalnie za nim tęsknię.

Gość gość
Beznadziejna sytuacja