Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie polecacie tabletki anty?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Od razu zaznaczę że nie miałam żadnego kontaktu z tabletkami antykoncepcyjnych i nie wiem co i jak. Są jakieś tabletki bez recepty? Czy koniecznie trzeba iść z tym do giną? Jakie polecacie? I jak wogole się je zażywa bo z tego co w necie pisze nic nie rozumiem. Proszę o radę a nie złośliwe komentarze

Gość gość
Idż do wrózki to ci powie gimnazjalistko.

Gość gość
Witaj wszystkie tabletki anty są na recepte piereszą musi ci dać ginekolog a kolejne może wypisać lekarz rodzinny jeśli dostaniesz takie zaświadczenie od ginekologa tylko co pół roku trzeba się zgłosić na wizytę kontrolną. Powiem tak nikt tutaj nie może ci polecić jakie tabletki masz brać bo to ustali lekarz po badaniu ja dopiero po trzecich tabletkach czułam się naprawdę dobrze i nie miałam skutków ubocznych. Najczęściej tabletki bierze się przez 21 dni pierwszą zażywa się pierwszego dnia miesiaczki po tych 21 dniach robi sie tydzień przerwy wtym czasie powinno wystąpić krewawienie z odstawienia coś takiego jak okres no i 8 dnia zaczynamy kolejne opakowanie tabletek. Mam nadzieję że pomogłam. Pozdrawiam.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź :)

Gość Migea
Dwie ważne rzeczy na które trzeba zwrócić uwage stosując tabletki anty, to badania krwi, usg piersi zanim lekarz wypisze receptę. Na ich podstawie lekarz powinien zdecydować czy w ogóle możesz zażywać hormony. A druga sprawa to osłona do antykoncepcji, np Harmonella, która chroni przed zakrzepicą, osłabieniem watroby, zmniejsza odczuwanie skutków ubocznych antykoncepcji, wspomaga pracę całego organizmu. Natomiast rodzaj tabletek wybiera lekarz na podstawie wyników badań oraz Twojego samopoczucia po ich zastosowaniu.

Gość gość
Harmonella to hit reklamowy producenta ,najlepiej ochrania cip/kę przed syfem

Gość gość
Mi niestety zadne nie odpowiadały. Zdecydowałam się więc na femcap - kapturek naszyjkowy i jestem bardzo zadowolona. Metoda jest skuteczna i nie ma skutków ubocznych.

Gość gość
Mogę Ci odsprzedać 2 opakowania Ovulastan Forte, zostaw kontakt.

Gość gość
Mój e-mail wiola199614@tlen.pl

Gość gość
a ten kapturek jest wyczuwalny w trakcie stosunku?