Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inglesina espresso

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was ma ten wózek? Strasznie mi się podoba z wyglądu i opisu funkcji, ale bardzo proszę o opinie realnych użytkowniczek :-)

Gość gość
Bardzo fajny wozek,lekki,zwinny i wszedzie sie miesci,bo nie jest szeroki.Jedyny minus to ,ze jest maly wybor kolorow.U nas sie sprawdza juz od roku.

Gość gość
Dziękuję bardzo! Mam jeszcze jedno pytanie: czy gdy oparcie jest rozłożone na płasko, to od budki idzie jakiś materiał w dół, z tyłu za główką dziecka? Przyglądam się zdjęciom, ale nie jestem w stanie tego dostrzec..

Gość gość
Ja mam Inglesinę Trip świetnie się sprawdza. Lekki, łatwo się składa, ale bardzo solidny.

Gość gość
Bo te wózki są po prostu świetne, 10 lat temu woziłam dzieci rok po roku w używanej spacerówka inglesina (nie wiem jaki model, pamiętam tylko, że w granatowo białą kratkę) i po prostu bez porównania z niczym, komfort dla dziecka, idealnie się prowadziła, a jak skończyłam używać, to przejęła ją moja siostra, wózek nie do zdarcia. Teraz szukam inglesiny dla córki i niestety nie ma nic podobnego, ale zdecyduję się chyba na espresso.

Gość gość
Jak wozek jest rozlozony to budka jest tez z tylu i w niej takie male okienko przez ktore widzisz dziecko.

Gość gość
Aha, to dobrze, dziękuję za info :-)