Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marry95

Czy to ciąża?

Polecane posty

Witajcie, chcę żebyście wypowiedziały się racjonalnie na mój temat ponieważ strasznie sie boję. Mam 17 lat, masturubuję się nie ma co tutaj kryć od zawsze miałam nieregularne cykle miesiączkowe co później wiązało się z ostrym bólem ale wracając do tematu. zazwyczaj cykl mialam tak od 1 do 55 dni a teraz nie mam go już 62 dni. Masturbowałam się tylko i wyłącznie w pokoju . Nie uprawiałam seksu z facetem, Zauważyłam dużo rzadkiego białego śluzu w pochwie oraz sutki mnie bolą, a podbrzusze kłuje mnie już bardzo długo... ostatnimi czasy zarywałam trochę nocek oraz praktycznie co tydzien piłam , pale też nieregularnie , co wczesniej mi się nie zdarzało do tego teraz gwałtowna zmiana pogody. Wycierałam ręcę o ręcznik taty ale jak wyschły to dopiero wkładałam je do pochwy. Zaczynam miec jakieś urojenia , bo naczytałam się jakiś artykułow i wypowiedzi na necie a ja jestem straszną panikarą. Do tego moje sutki są jakieś dziwnie białe na czubkach... proszę naprawdę podejść poważnie do tematu. Od razu mówię że jestem niedouczona seksualnie i nie mam pojęcia czy tak można zajść w ciążę. PROSZĘ POMÓŻCIE!

Gość gość
Wiesz jakbyś masturbowala się w łazience to na 100 % byś nie była w ciąży ale w pokoju ... no nie wiem. Słyszałam że kuchnia zapadnie szybko i skutecznie ale .... . Kurcze trudno powiedzieć.

Gość gość
zapladnia* ;-D

Gość gość
ręcznik tatusia cie zapłodnil ?? Może ty 2ga Maryja jesteś. Amen.

Gość gość
Wiesz co racjonalne tłumaczenie ciąży na forum jest idiotyczne ;-D. Kupuje się test i wiesz co i jak a nie p*****le nie o d***e Maryny.