Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spadek libido u kobiet

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat. W poprzednim związku miałam ochotę na sex niemalze codziennie. Problemem był mój partner który nie odczuwał chęci co było powodem kłótni płaczu itd. Typowe niedopasowanie. Teraz jestem w nowym związku i wszystko między nami jest ok tylko ja nie cz uje juz tego ciągu do seksu... co prawda pracuje o wiele wicej niż kilka lat temu. Budzę się po 5 ... prace zaczynam o 8. Dojeżdżam 1.5h pociągiem w jedna stronę plus 9h w pracy dzień w dzień i pracuje jako kelnerka. Ciągle chce mi się spać i boli mnie głowa. .. ponadto wcale się nie podniecam a nawet nie mam śluz potrzebnego do współżycia. Jestem zawsze sucha co skutkuje obtarciami. Nie wiem Czy powinnam się martwić czy to wina życia w szybkim tempie? ??

Gość gość
chyba to zupełnie normalne,że kobieta jak ciężko pracuje to jej libido jest zerowe,tyle h jesteś poza domem,że nie masz w ogóle nawet czasu dla siebie,a co dopiero na igraszki

Gość gość
nie tylko od pracy, mi i znajomym dziewczynom libido spadało tylko w jednym przypadku, jak facet przestawał nas pociągać fizycznie

Gość Beata47
spadek libido w dzisiejszych czasach, to norma.. sposob w jaki zyjemy, albo w jaki sie odzywiamy... do tego stres.... jest wiele na to środków w stylu wiagra dla kobiet, ale wieksza czesc z nich to silne leki, czesto dostepne na recepte ja majac podobne problemy po namowie przyjaciółki kupiłam gdzieś w internecie flibroactiv, albo jakos tak i pomogl mi od razu, a jest to suplement na bazie skladnikow pochodzacych z natury działa od razu i przyznam że dość skutecznie, dostalam takiej ochoty, ze nawet to wplynelo na libido mojego partnera, a problem z suchoscia pochwy? chyba nawet w liceum nie bywalam az tak mokra :P