Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kolor oczu najbardziej podoba wam się u kobiet?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
czarny

Gość gość
nie ma znaczenia kolor

Gość prawictwo pospolite 193
kolor oczu nie ma znaczenia .. Wieksze znaczenie ma dlugosc nosa . Nie przepadam za kobietami z długimi nosami.. Im krótsze tym lepsze i bardziej kobiece

Gość gość
W sumie tak się zastanawiałem teraz jaki kolor mają kobiety które mi się podobają i powiem szczerze, że nie wiem jaki mają :D

Gość gość
Raczej niebieskie ogolnie, ale nie ma reguly.

Gość gość
W ogole nie zwracam na to uwagi

jedyna kobieta z telewizji jaka mi sie podoba nie ma niebieskich oczu tylko ciemne

ja bardzo lubię zielone oczy, ale wiem, że jest ich raczej mało

Gość gość
a zielone? albo niebiesko-zielone?

Gość gość
prawictwo ja się zawsze zastanawiałam kim ty jesteś:) podobaja ci sie piękne kobiety wręcz idealne, jestes prawdziwym znawcą idealnej sylwetki, pupy, oczu, piersi itd... itd... :) I tak się zastanawiam, czy jesteś może w związku z jedna z tych pięknych kobiet? Czy tylko podziwiasz je a miłości juz nie masz takiego szczęścia puki co i nie spotkałes na swojej drodze godnej kandydatki :)

Gość gość
prawictwo jest w szczególności znawcą gołych du/p i tzip pięknych kobiet

Czy tylko podziwiasz je a miłości juz nie masz takiego szczęścia puki co i nie spotkałes na swojej drodze godnej kandydatki niestety , ale spotkałem dziewczynę , która wygląda niemal identycznie jak żmuda trzebiatowska .. Chodzia ze mną do podstawówki i nawet siedziała mi na kolanach .. Więc fakt , że nie mam dziewczyny , to tylko moja wina . Bo zawsze uciekałem przed kobietami gdy zauwazyłem , że mają ochotę na randkę..

tak miałem szanse mieć dziewczynę moich marzeń .. Ale za każdym razem uciekałem .. Dlaczego ? Nie byłem gotowy by mieć dziewczynę .. A byc moze nadal nie jestem gotowy...

Gość gość
Zielone.

niestety , ale spotkałem dziewczynę , która wygląda niemal identycznie jak żmuda trzebiatowska .. Chodziła ze mną do podstawówki i nawet siedziała mi na kolanach ..

Gość gość
Dlaczego uciekałes? Czego się boisz?

tak boje sie związków . Wiem , ze to jest odpowiedzialnosc za drugą osobę.. Ja nie jestem na to gotowy . Czuje , że inny facet mógłby dać wiecej kobiecie niż ja

Jestem zbyt dziecinny .

Gość gość
Nie wiem ile masz late, ale może nie powinienes na poczatku podchodzic tak powaznie. Kobiety tez się boją :)To nie jest tak, ze kobieta chce jhak najszybciej złowić byle pierwszego :) Nie słuchaj tych pajaców z kafeterii. Lobiety na poczatku znajomosci podchodza bardzo ostrożnie i tez się nie angażuja tak od razu, bo przeciez trzeba się poznać. Ty sie boisz nie znanego, nie wiesz czego się masz spodziewać, a nie mozesz po prostu podejśc na luzie, i zobaczyc co z tego wyjdzie? Nie stajesz sie odpowuiedzialny za drugą osoba w pierwszej chwili znajomości, a nawet związku. Przeciez to zrozumiałe, ze najpierw trzeba się przekonac jak jest a wzięcie odpowiedzialnośc za druga osobę to dopiero póxniejsza bajka o ile oboje będziecie tego chcieli. Nie przepuszczaj okazji, bo czas leci a doświadczenia tez ci się przydadzą, żeby może kiedys stworzyćx juz ten bardziej udany związek kiedy będziesz gotowy :)