Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex po ślubie a raczej jego brak :(

Polecane posty

Gość gość

Mija rok po naszym ślubie. Ja mam 27 lat żona 24 lata. Po ślubie sex zaginął, nie wiem czy przez ten rok uprawialiśmy go z 15 razy albo i mniej :( Nie wiem co się dzieje... Tak naprawdę nigdy nam się nie chce :( Niekiedy sam sobie zrobie na rozluźnienie bo na żone nie mogę niestety liczyć :( .... Strasznie mnie to boli i nie wiem co robić i myśleć...

Gość gość
autorze a żona ssie ci małego...?

Gość gość
nie... tzn kiedyś tam może przez okres naszej znajomości z 3 razy ale ja ogólnie tego nie lubie...

Gość landrynaaa
Nic... tylko się kłaść do trumny...

Gość gość
to dziwny jesteś bo faceci to uwielbiają...? a może zona ma innego adoratora...?

Gość gość
pewnie się mało całujecie i pieścicie i stąd te klopoty...?

Gość gość
Mi akurat to nie pasuje i tyle... No ale jeden lubi to drugi tamto... Co do innego adoratora, też ją o to podejrzewałem ale zainstalowałem kamerkę ale nic a nic nie stwierdziłem, sprawdzałem telefon, kompa, niekiedy zajrzę do jej pracy... Odpada... Wkurza mnie to że potrafi przesiedzieć ciągle na telefonie i przegadać z mamą... :/ ile można? Średnio z 3 godziny dziennie i zauważyłem że jej mama swoje problemy przerzuca swoje problemy na nią, przez co ciągle chodzi smutna i przybita...

Gość gość
"gość dziś pewnie się mało całujecie i pieścicie i stąd te klopoty...?" hahaha :D to się uśmiałem... Napiszę tak nawet nie pamiętam, kiedy było coś ostatni raz... Ja wieczorem się przytule pocałuje tu i uwdzie niestety nie jest to odwzajemnione a ona zasypie i ma mnie w du... w mieszkaniu ostatnio burdel na kółkach... Ja rozumie że leży cześciowo w moim obowiązku ale nawet kupiłem zmywarkę by garów nie myć ale nawet jej się nie chce załadować jej... Jakbym fotę zrobił i pokazał to byście się przerazili...

Gość gość
up

Gość gość
to może jej nie podniecasz...?

Gość gość
kotka niestety to nie jest prowo :( to jest akurat najszczersza prawda ...

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość Stary Wuj
Gościu! Nie po to się żeniłeś, żeby robić sobie dobrze rączką i sam dbać o dom. Co to za p***a? Czy ona nie powinna dalej siedzieć u mamusi i wysłuchiwać jej marudzenia? Może ty zdzwoń do teściowej i powiedz, że jej córka nie wywiązuje się z małżeńskich obowiązków i jak tak dalej pójdzie, to będą mogły sobie rozmawiać cały dzień, osobiście. Serio - spróbuj wykorzystać na swoja korzyść marudzenia teściowej. A jej powiedz, ze będziesz musiał wygospodarować w domowym budżecie pieniądze na sprzątaczkę i płatny seks.