Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Omenika

Obie jestesmy hetero ale ona zaproponowala mi sex

Polecane posty

Gość Omenika

Nieoczekiwanie dostalam propozycje od kolezanki u ktorej dopiero co zrobilam zakupy. Ona prowadzi sklep i poplotkowalysmy chwile takze o facetach i ona stwierdzila ze wszyscy faceci sa do doopy i chcialaby sprobowac kiedys z kobieta i nagle mnie spoytala czy mialabym ochote to zrobic. Jeszcze bardziej otworzylam buzie ze zdziwienia gdy zaproponowal, ze mozemy to zrobic nawet teraz, tu w sklepie na zapleczu, bo i tak nikogo na razie nie ma i ona wywiesi karteczke, ze nieczynne. Bylam w szoku! Do seksu oczywiscie nie doszlo ale mysle nad tym, bo ona powiedziala, ze gdybym sie zdecydowala, to zawsze moge wrocic. Wrocic?

Gość gość
Nie rób tego ! dziewczyno - zmarnujesz sobie zycie !

Gość gość
kochałaś się już z facetem...?

Gość dobrze Ci doradzam
Skoro jesteś heteroseksualna to nie zbaczaj własnej orientacji zboczonym eksperymencikiem. Jak Twoją przyjaciółeczkę kręci lesbijstwo to niech sama idzie do lesby.

Gość gość
Pewnie ze tak. W życiu trzeba spróbować wszystkiego

Gość Omenika
Nie, nie kochalam sie jeszcze z facetem. Na razie w ogole sie jeszcze z nikim nie kochalam. Tylko bez pytan ile mam lat bo zaraz bedzie wydziwianie - jeszcze dziewica?

Gość gość
Jak dziewica to raczej nie trzeba rozpoczynac od drugiej dziewczyny. Raczej od faceta. Pierwszy raz jest bardzo istotny dla dalszej seksualnosci czlowieka.

Gość gość
Nie ma głupszego zdania nad " W życiu trzeba spróbować wszystkiego" !!! Zbrodni, gwałtu, zoofilii też?!! Zastanów się człowieku zanim napiszesz coś równie "odkrywczego!

Gość Omenika
Spokojnie panowie, nie kloccie sie. Problem sie sam rozwiazal. Bo nawet gdybym chciala wrocic do sklepu, a przez kilka chwil zupelnie serio to rozwazalam, to nagle zdalam sobie sprawe, ze nie mozemy uprawiac sexu chociazby z przyczyn higienicznych. Ja od rana jestem na nogach, troche spocona, stopy na pewno spocone, kilka razy sikalam, kolezanka pewnie tez, moze nawet robila kupe, itd. I co, mamy sie rozebrac przed soba, calowac spocone ciala i lizac obszczane ci/py? Ej, bez jaj...

Gość gość
Można spróbować wszystkiego w granicach względnego rozsądku. Sam jak najbardziej wolę kobiety, ale od czasu do czasu ochota na k****a przychodzi :P. W seksie wszystko dozwolone, póki podoba się obu stronom.

Gość gość man men
To spróbujcie w domu po prysznicu. Chciałabyś by Ci wylizała cipuńkę?

Gość Omenika
Wolalabym zeby maz mi wylizal ale skoronie mam meza ani nawet chlopaka... Natomiast co do sexu w domu, sexu po prysznicu to bylabym jak najbardziej sklonna. Myslalam nawet zeby do niej zadzwonic ale jakos nie moge sie zebrac na odwage. Co powiem do sluchawki? Wpadnij po pracy, to umyjesz sobie doope?

Gość gość
prowo

Gość gość
chybiony moralista raczył wypocić się.

Gość gość
Jasne, ze pokochaj sie z nia. Bedziesz miala swietne przezycie a jak kiedys swojemu facetowi o tym opowiesz to zobaczysz jak ladnie mu ptaszek stanie... :-)

Gość ititit
Fu, skoro się zastanawiasz, to nie jesteś heteroseksualna. Normalny człowiek nie widzi obiektu seksualnego w osobach tej samej płci, dzieciach, kotach czy lampach ulicznych.

Gość Hetero 100 procent
Omenika! Jak nie wiesz co zrobić - rzuć monetę! Orzełek czy reszka? Większość kobiet ma mniejsze lub mocniejsze ciągoty biseksualne. I nie przeszkadza im to w ułożeniu sobie życia z facetem, czasem nawet bez trzymania tego w tajemnicy przed nim. "Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek". Słyszałaś to powiedzonko? Napisz jej: Chce sie spotkac we 2 kiedy i gdzie? oraz "wyślij" Przynajmniej zachowasz cnotkę (przynajmniej biologicznie)

Gość gość
Ona niejest hetero jest zwykła lesba i napewno ma w p*****e grzyba albo cos innego Chcesz tam włozyc jezyk i lizac ten zagrzybiały od innych cip sluz? Pomysl

Gość Omenika
Och, nie sadzilam ze ktokolwiek jeszcze napisze w tym watku. Nie zrobilysmy tego, tzn. nie uporawialysmy sexu ja i tamta kolezanka ale stalo sie cos dziwnego. Od tamtej pory podczas masturbacji zdarza mi sie wlasnie fantazjowac jakby to bylo gdybysmy... Wyobrazam sobie jak obydwie jestesmy u niej w sklepie na zapleczu, jak ona mnie rozbiera do naga i zaczyna calowac, piescic, lizac... Czasami dochodze do wniosku, ze naprawde chcialabym sprobowac z kobieta ale boje sie.

Gość gość
Przepędź tą kuwę. Po co ci to?