Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Weronika_sss

Przyjaźń :D

Polecane posty

A więc tak, opowiem Wam historię i mam nadzieję, że powiecie mi co robić dalej, bo mnie chyba szlag trafi.. No to tak miałam przyjaciółkę/koleżankę Majkę ( tak ja nazwijmy ) sama nie wiem kim to dla mnie była  Zadając się z nią czułam się uwięziona, nie mogłam mieć tak naprawdę nikogo innego niż ona, żadnej koleżanki nic… Bo zaraz była afera. Podczas gdy ona miała swojego chłopka i nic poza nim tak naprawdę nie widziała. Wiadomo czasem z nimi wychodziłam, ale często było tak, że oni sobie razem wychodzili, a do mnie nikt nie dzwonił (a ja nie dzwoniłam, ale do czasu . wiadomo nie będę wydzwaniać… ogólnie rzecz biorąc olewała mnie czasami, a czasem było tak, ze przez cały weekend siedziałam w domu bo ona nie raczyła zadzwonić, a przez nią tak naprawdę nie miałam innej koleżanki, bo wszystkie dla niej zostawiłam (miałam ich naprawde dużo) a ona w tym czasie świetnie się bawiła ze swoim chłopakiem ) ale się z nia zadawałam, pomijając to wszystko co mi robiła, gdyż chodzę z nią do klasy i po prostu było wygodniej. A w szkole miałyśmy nie do końca lubianą przez nas koleżanke Patrycję (tak ją nazwiemy) która za często do szkoły nie chodziła, ale jak już przychodziła to byłyśmy dla niej miłe i takie troszke fałszywe (ONA O TYM NIE WIEDZIAŁA) Az teraz zaczeła chodzić codziennie, zaczełam ją naprawdę lubić, aż tak z nią mi się miło gadało na lekcjach i przerwach, że troszke olałam na kilka lekcji Maje. Oczywiście nie obyło się bez kłótni z Mają, która nadal ie przepadała za Patrycją. No ale pogodziłyśmy się i było okej :D No i 2 dni później była wycieczka i przez całą wycieczke trzymałam się z nimi dwiema, żeby było okej. Ale na koniec wycieczki Maja, strzeliła focha, bo się przesiadłam troszkę bliżej Patrycji, ale nadal gadała z Mają, aż się odwróciła, założyła słuchawki i olała cały świat  Wiec się nie przejełam,bo stwierdziłam ze nie będę wiecznie za nią latać… Rozgadałam się z Patrycją, porobiłam Se z nią zdjęcia ( miałam wrażenie, że znalazłam taką koleżankę o jakiej marzyłam) Wysiadłyśmy z autobusu Maja bez słowa sobie odeszla, to ja pożagnalam się z Patrycją i wrócilam do domu. Będąc w domu zadzwoniła do mnie Maja i powiedziła ze nie będziemy się już kolgować , powiedziła żebym Se poszła do Patrycji i wgl.( odetchnęłam z ulgą, szczerze mówiąc, nareszcie będę mogła się zaprzyjaźnic z Patrycją) Przez następne dni szkoły było wszystko jak najlepiej, świetnie się z Patryjcja dogadywałam. A Maja była obrażona na nas 2 nadal :D Aż dzisiaj Maja postanowiła,ze ja nie mogę być taka szczęśliwa i gdy miłam osobną lekcje z Patrycją (języki mamy osobno) postanowiła do niej zagadac i wgl. Jak wróciłam z jezyków Patrycja już siedziała z Maja w sumie jak do końca dnia :/ I teraz moje pytanie, bo w piatak jest dyskoteka i wgl. I chciała bym się wybrać tam z Patrycją… tylko nie wiem jak się jej o to zapyatać i Wogule jak się z nią zaprzyjaźnić i jak dopiec MAJI (dodam,zę ma kilka fajnych nowinek dla jej chłopka :D haha ) Naprawdę zależy mi na Patrycji Proszę Was o radę, dla mnie to naprawde ważne

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować