Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie da się samej wyjść z inicjatywą do faceta

Polecane posty

Gość zatkało kakało
"gość dziś Im bardziej olewasz, tym bardziej lata? Owszem, ale tylko do czasu." Ale dziki kolesiu :D NIKT CI NIE KAZAŁ LATAĆ! Sam chciałeś latać bo chciałeś być wielkim myśliwym :D Co Ty myślisz? Że za każdą pracę jest nagroda? W życiu jest tak, że możesz starać się i coś budować latami, dekadami a i tak pójdzie w p**doo. I każdemu tak może się stać - facetowi, kobiecie - nie robi. Zycie to wielki random. Latanie było TWOJĄ decyzją. Miałeś parcie na szkło, ambicję, chciałeś być wielki HUNTERSEM i zdobyFcom no i nie wyszło :D W tym samym czasie kiedy Ty latałeś dziki kolesiu były pewnie ze 2 tuziny dziewczyn, może nawet niebrzydkich i niegłupich, które może nawet okazały by się fajne, godne dania szansy. No ale sam chciałeś latać i zdobywać i tracić czas bejbe :D

Gość gość
16:38 Za moją przyjaciółką (która uchodzi za bardzo ładną dziewczynę) gość biega już 3 rok. Ona w tym czasie zdążyła napożyczać się od niego kasy (nie oddając), naobgadywać, naobśmiewać go za plecami, równocześnie będąc dla niego milusią żeby go trzymać przy sobie. On wie o 3/4 rzeczy, nawet się już mi próbował żalić na to, przychodził do mnie na rozeznanie jako do przyjaciółki jego ukochanej, mało go nie wyśmiałam. Ale niech biega chłopaczyna, nikt mu nie zabroni w zasadzie, jego życie, jego wybór. On ma motto, że wszystko da się osiągnąć, jeśli wystarczająco długo się o to zabiega. Tylko w uczuciach nie zawsze o to chodzi :)

Gość zatkało kakało
Ogólnie to ludzkość byłaby duzo bardziej szczęśliwa gdyby zaprogramować mózgi na jedna prostą zasadę - bierę co się napatoczy :P byle zdrowe, nie zmutowane i nie powykręcane jakimiś dzikimi chorobami genetycznymi. No ale tak se ne da bo status, bo pozycja, "bo ona ma cycki w rozmiarze B, a mi tylko DD pasuje do mojego wypas ferrari, które będę miał za X lat" (pomyślał przeciętny Kowalski za 1500 PLN waląc groochę przed kompem i nadymając wielkopańsko paszczaka na widok zgrabnej sąsiadki) bo inne p*********-lo ;) Ludzkość sama się pozbawia szczęścia :):):):)

Gość gość
Ja do tego podchodzę na zasadzie zakochania, no, ale cóż :P nie każdy wierzy w uczucia..najczęściej ci, którzy tego nie doświadczyli ;) ja doświadczyłam kiedyś..

Gość zatkało kakało
" gość dziś 16:38 Za moją przyjaciółką (która uchodzi za bardzo ładną dziewczynę) gość biega już 3 rok. Ona w tym czasie zdążyła napożyczać się od niego kasy (nie oddając), naobgadywać, naobśmiewać go za plecami, równocześnie będąc dla niego milusią żeby go trzymać przy sobie. On wie o 3/4 rzeczy, nawet się już mi próbował żalić na to, przychodził do mnie na rozeznanie jako do przyjaciółki jego ukochanej, mało go nie wyśmiałam. Ale niech biega chłopaczyna, nikt mu nie zabroni w zasadzie, jego życie, jego wybór. On ma motto, że wszystko da się osiągnąć, jeśli wystarczająco długo się o to zabiega. Tylko w uczuciach nie zawsze o to chodzi usmiech.gif " Wiesz co jest najgorsze? Za jakiś czas gościówa znajdzie se bad boysa pyskatego troglodytę w sportowym obuwiu ;) i wtedy Twój kolega przybiegnie na skargę i z płaczem, że złe kobiety :) Potem wyląduje na forum i będzie pisał o złych kobietach. Może w sumie podsuń mu taką myśl jeśli możesz, żeby nie mścił się potem na poczciwych, łagodnych dziewczynach, które autentycznie mogą go kochać. Tacy kolesie niby dopominają się o litość ale sami mają tendencję do zmiany w potwora wobec kobiety, która ich kocha i chce. Wiem, bom przerobiła sama :) Jak masz możnośc to może go uświadom o tym, bo to że on marnuje czas to swoją drogą ale żal tych innych dziewczyn, które koleś kiedyś zniszczy z zemsty. A co przecież one mu bidule zrobiły?? Ano nic...

Gość gość
Ona akurat w takich facetach nie gustuje, woli takich o hiszpańskiej urodzie i troszkę lalusiowatych. Ale szybko z kimś nie będzie, ona raczej woli wodzić za nos niż być z kimś po prostu z tego co widzę. Już nieraz umawiała się z kolesiami z chatów i potem nimi manipulowała, a ci idioci wydzwaniali do niej i seksu też chcieli :D I weź przestań wrzucać wszystkich do jednego wora, bo w*****a mnie takie kategoryzowanie. Jemu nic nie uświadomisz, on jest zatwardziały bardzo (no - to faktycznie grozi mszczeniem się za nią kiedyś). Ale ja nie mam zamiaru też wtrącać się w ich relacje, bo wyjdę na zazdrosną przyjaciółkę czy coś w ten deseń.

Gość zatkało kakało
" gość dziś Ja do tego podchodzę na zasadzie zakochania, no, ale cóż jezyk.gif nie każdy wierzy w uczucia..najczęściej ci, którzy tego nie doświadczyli oczko.gif ja doświadczyłam kiedyś.. " Ale nawet jeżeli pijesz do mnie że nie doświadczyłam to co w tym tragicznego? Nawet nie nazywam stanu burzy i naporu zakochaniem, raczej ZAUROCZENIEM albo fascynacją. Słowo zakochanie ma w sobie pojęcie - kochać a nie można prawdziwie kochać kogoś impulsywnie. Co w tym złego, że kochałam kogoś dojrzalszą miłością? W pewnym sensie wypracowaną i przychodzącą stopniowo? Sorki ale nie czuję się gorsza :P Straszne. Ludzie nie są nieszczęśliwi ponieważ 90% zakochuje się w tych uber sexownych 10%. Nie! Zakochać się można w przeciętnej kobiecie i przeciętnym mężczyźnie. Ludzkość sama sobie problem stwarza ponieważ wmawia sobie, że tylko te 10% high quality uber wypas mega hiper extra jednostek zadowoli w pełni ich potrzeby emocjonalne. A tak nie jest :P

Gość gość
właśnie to miałam na myśli, mówiąc o zakochaniu :) ktoś nie musi być nawet specjalnie w twoim typie.. to się po prostu dzieje, i już jest po tobie..

Gość zatkało kakało
"I weź przestań wrzucać wszystkich do jednego wora, bo w*****a mnie takie kategoryzowanie. Jemu nic nie uświadomisz, on jest zatwardziały bardzo (no - to faktycznie grozi mszczeniem się za nią kiedyś). " PRIMO - co mnie obchodzi i czemu powinno że coś Cię wqrvia? :) pytam serio :) czemu to powinno być relevant dla mnie? bo?..... cisza i cykanie świeszczy SECUNDO - stwierdzenie nie da się wyjść samej z inicjatywą do faceta to NIE JEST AB-SO-LUT-NIE kategoryzowanie :) ależ nie :):) Oczywiście, naturalnie... Jest to niewątpliwie stwierdzenie biorące z szacunkiem pod uwagę różnorodnośc gatunku homo sapiens :P:P jes ofkors

Gość Cookie28
A ja mam teraz coś takiego że chciałabym poflirtować niewinnie z sąsiadem, moją dawną szkolną miłością. Ja od paru lat mężatka a on świeżo upieczony mąż ale przed ślubem długo był w związku więc pewnie zdążył już trochę przywyknąć do swojej kobiety. Spokoju nie daje mi to że nigdy tak naprawdę lepiej się nie poznaliśmy. Podobają mi się jego chochliki w oczach jak na mnie patrzy. Męża kocham za całokształt ale tamta szkolna miłośc nie daje mi spokoju. Co radzicie??

Gość gość
Chodzi mi o to, że stwierdziłaś, że ta koleżanka poleci do bardzo określonego typu faceta.. ;) Mam uraz do takiej gadki, bo do cna kojarzy się z jęczącymi prawikami na kobiety, które wolą Arabów :D

Gość gość
a ja sie zgadzam z autorka. Rownouprawienie to bzdura, faceci nie lubia kobiet im nadskakujacych

Gość gość
Znów babska ściana płaczu.

Gość gość
Ja tam się pierwsza odzywałam, pieerwsza wyznałam miłośc, powiedziałam co czuję, powiedziałam co mi się podoba a co nie i jakos jestesmy razem i on się stara też :) Ja wykłądam kawę na ławę a co będe owijac w bawełnę i kombinować, ale powiedziałam jasno jak nie to nie4 zrozumiem i cześc :)

Gość gość
owszem nie da sie

Gość gość
facet powinien zrobic 1 krok.

Gość gość
yi

Gość Zuzanna Amelia ææ
Autorko - mysle , ze przesadzasz. Calkowite skazanie sie na inicjatywe drugiej strony nie jest najlepsza opcja. Ani dla faceta ani dla kobiety. Przede wszystkim wtedy skazujesz sie tylko i wylacznie na takich , ktorzy sami te inicjatywe wykaza. Niekoniecznie musi byc to zgodne z Twoim zyczeniem. Inna sprawa to jak Twoja inicjatywa bedzie postrzegana przez druga strone . A raczej - czy to jak sama to widzisz zgadza sie z tym jak to widzi strona przeciwna. Odezwij sie jesli jeszcze jestes i chcesz pogadac.

Gość gość
oczywiscie ze sie DA :D

Gość gość
podobaja mi sie ci .ktorym ja sie podobam.

Gość gość
autorka widać nie zna mężczyzn i życia. Wyjście z nicjatywą myli z robieniem z siebie podnóżka pod nogi. Leci na dupków o nich się stara a potem mówi, że tak jest z każdym mężczyzną.

Gość gość
Tylko bety musza latac za laskami. Alf jest na tyle malo, ze wystarczy ze sie pojawi i juz chcesz sie dobrac do jego fiuta. To nieuniknione, skarbie:) Przypomnijmy, ze laski uwazaja 80% mezczyzn za ponizej przecietnej. Takze jak jakis z tych 20% sie pojawi to szykuj sie na niagare w tych twoich koronkowych majtkach;)

Gość gość
napisałam do chłopaka raz - nigdy wiecej tego nie zrobie