Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w to, że

Polecane posty

Gość gość
Ronaldo nie mieszka w tym kraju, więc i prostytutki raczej z Polski nie ściągał. Dla mnie to przykre po prostu. Że ktoś, kto jest idolem, daje taki przykład i poniża ludzi, kobiety, siebie. Znam katolików, którzy żyją po katolicku. Znam dobrych księży, ale i świeckich ludzi, mających swoje rodziny, prace itd. i żyjących godnie, zgodnie z Dekalogiem. Serio. Popełniających błędy, ale wtedy przyznają się, a nie afiszują ze złem.

Gość gość
?

Gość gość
I pewnie wiesz co robią w łóżku? Przestan , znam ludzi chodzących co niedziela do kościoła a wielu i codziennie i na zewnątrz wydają się porzadni,ale w domu biją zony,dzieci,kradną w pracy,oszukują, znecaja się nad podwładnymi,jeżdżą po alko.nie interesują się rodzina, szkaluja itd nie ma ludzi kryształowych

Gość gość
Wiem, że są i tacy z podwójnym życiem. Ale są też szczerze wierzący. Naprawdę. Są i piłkarze szczerze wierzący, co seksu przed Ślubem nie uprawiają i zachęcają innych do tego. To było luźne pytanie, czy myślicie, że to możliwe.

Gość gość
A niby czemu nie może być to możliwe

Gość gość
Nie byłyśmy tam, więc, skąd mamy wiedzieć?

Gość gość
Prawdziwy chrześcijanin będzie brał przykład z Jezusa ,a nie z jakiegoś piłkarza :o

Gość gość
Zgadza się. Ale on fascynuje nie tylko chrześcijan, więc ktoś może brać z niego przykład. Albo z kolei powiedzieć-taki wierzący i tak robi, więc albo to jest ok, albo chrześcijanie to hipokryci. Jedno i drugie kiepskie.

Gość gość
To teraz mi odpowiedz czy JP ll przyjmując znak Śiwy na czoło papież zaakceptował publicznie ów szatański kult!http://www.eioba.pl/files/user31959/a195648/popes.jpg czy przez to wierzący zaczęli wielbicieli Boga za pomocą seksu? A może ów piłkarz wziął przykład z ...