Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj partner ma za dużego

Polecane posty

Gość gość
z której strony on jest niby duzy ? raczej przecietny i dosyc chudy... ty chyba jeszcze nie widzialas duzego penisa ;) armaty której nie da sie objąc ręką ;)

Gość basia 27
szczerze mowiac taki malo pociagający i jeszcze ta jakosc foto...

Gość gość
Mialam podobny problem moj tez ma takiego wspanialego jak twoj :D.Dodam ze podczas seksu(bo ja bylam dziewica on prawiczkiem gdy sie poznalismy sie) wkladal nie do konca a czesto robilam mu loda konczac,on zaczynal u mnie od minetki.Tak sie dzialo do porodu przy ,ktorym byl maz,a i przy badaniach pochwy zawsze jest u ginekologa,zreszta poruszylismy temat wielkiego czlonka.Spytal czy by go pokazal i sie zdziwil wielkoscia i nawet maz powiedzial ze moze przymierzyc ja sie zgodzilam.Wiec doszlo do przymiarki na fotelu wszedl do trzyczwarte dlugosci.Doradzil mezowi nie wchodzic do konca by nie zrobic krzywdy mojej pochwie.Ale po porodzie sie zmieni na lepsze u was :D

Gość gość
Parszywy zbok ginekologiczny! Znowu!

Gość gość
no jest troszkę tego mięsa!

Gość gość
Dlaczego tak sadzisz ze zbok ginekologiczny.Ublizasz jej i nam bo meza mam przy badaniu na kozle do tego duza maz sie dopytuje o wszystkie sprawy,bo jest mlodym ginakologiem calkowicie wyluzowanym.Mezowi pokazuje przez wziernik srodek w pochwi.Uwazamy to za normalne nie odstawajace od norm spolecznych cachowanie.No moze wyprzedzajace czas.

Gość gość
G****ojady i zboki.

Gość gość
nom wielki jest

Gość gość
ile ma cm?

Gość gość
no na oko z 21cm

Gość gość
8.31 aczkolwiek probuje zrozumiec dlaczego tobie przeszkadzaja wpisy o obecnosci meza u ginekologa.Dlatego bo nim jestes nie mozesz spelnic swych chorych zboczen?Bo ten co kogos nazywa zbokiem bardzo czest nim jest i to przykry fakt.A czesto czytuje wpisy tej dziewczyny i twoje i rozwazam w myslach ze te statystyki mowia prawde ,ze jestes zbokiem.

Gość gość
zawsze ktoś złośliwy się znajdzie:(

Gość gość
o matko ale z******ty penis, az zrobilam sie mokra, moj mąż ma 14 cm niby jest dosc gruby, ale jak robimy to w dni plodne to prawie go nie czuje, a jestem ciasna, tylko moge pomarzyc o takim fiutku, zazdroszcze ci, chyba oszalalabym z rozkoszy majac go w sobie, albo przy robieniu loda, bo uwilebiam robic lodzika

Gość gość
mój mąż też ma ok 14cm to przy takim okazie prezentuje się marnie, ale mnie to wystarcza:) choć tak dużego jeszcze nigdy nie miałam.

Gość gość
nie wielkość się liczy!