Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymagający _mazowieckie

Realna erotyczna fantazja dla niej i po części moja ...

Polecane posty

Gość wymagający _mazowieckie

Każda kobieta skrywa w środku swoje erotyczne fanzazje którymi nie dzieli z chłopakiem czy mężem. Czasami na samą myśl sama się czerwieni i nie dopuszcza myśli by ją zrealizować czy chociażby powiedzieć o niej bliskiej osobie. Dlaczego ? Też mam kilkafantazji i w najbliższym czasię chcę zacząć od poniższej, najmniej wulgarnej i realnej do wykonania. Dlaczego ja jako facet jestem na tym portalu i o tym pisze ? - Może moja fantazja będzie również Twoją - A gdzie znajdę więcej kobiet niż na kobiecym forum A więc.. Umawiamy się w środku miasta, może być to parking pod marketem,******iwa ulicy czy miejsce postojowe pod wieżowcem. Wchodzisz do dużego vana z czarnymi szybami, takimi, że nawet z bliska nic nie widać co dzieję się w srodku. Ja już tam na ciebie czekam, na tylnym siedzeniu. Masz chwilę zawahania lecz na półce zauważyłaś kilka banknotów które są dla ciebie. Wchodzisz, zamykasz dzwi. Autem stoimy tam gdzie staliśmy. Po jakimś czasie wychodzisz z grubszym portfelem i wszyscy są zadowoleni. Wątek akcji w środku celowo ominąłem lecz mogę go przedstawić mailem. Zaraz posypią się pytania dlaczego nie zaproszę prostytutki ? To mnie nie kręci. Chcę normalną z ułożonym zyciem kobietę, dziewczynę która chociaż przez chwile chce być potraktowana jak d****** ma fantazję by mężczyzna się nią zabawił, wykorzystał i zapłacił. Z góry uprzedzam, że na durne komentarze które zapewne będą nie odpowiadam i więcej na tym temacie udzielać się nie będę. Woj. Mazowieckie Zapraszam: wymagajacy.30 @ wp. pl M.

Gość gość
szkoda, że nie małopolskie ;)

Gość gość
5tyś pasuje? mam męża ,tylko o mnie bzykał

Gość mloda pachnaca
Te kilka banknotów to o jakich nominałach ?