Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sorbitolka

zakończyłam to w końcu

Polecane posty

Gość sorbitolka

byłam z kimś w dziwnym związku/ukladzie przez ostatnie 3 lata. Oboje wyznalismy sobie milosc, byly zwierzenia, byla przyjazn, seks, zrozumienie. Ale on stwierdzil, ze nie chcce zwiazku i sie do niego nie nadaje. Jeszcze jakis czas mialam nadzieje, ze moze .... Ale podjelam decyzje i zakonczylam to, calkowicie, powiedzialam co i jak, jakie powody itd. No i on ma w czwartek urodziny i mam dylemat czy zlozyc zyczenia czy konsekwentnie milczec ?

Gość gość
milcz

Gość gość
Cos was laczylo, wypadaloby chociaz wyslac sms-a z zyczeniami.

Gość sorbitolka
dzieki, bo sie tak bije z myslami

Gość gość
życzenia możesz mu złożyć choćby sms-em skoro się do niego nie odzywasz

Gość sorbitolka
3 lata zwiazku/ niezwiazku - w sensie, byly wyznania, byla milosc, zaufanie, seks. Ale nigdy tego nie nazwalismy zwiazkiem, on sie potem wycofal, ze nie jest gotowy. A ja nie bylam w stanie byc z nim na takich zasadach, chcialam juz na powaznie tworzyc zwiazek.

Gość sorbitolka
to nei tak, ze sie nie odzywam Ja po prostu chce zapomniec, bo wiem, ze nic z tego nie bedzie i nie jest mi lekko. Chce miec normalny zwiazek, w nim jestem zakochana, wiec, zebym mogla cos z kims zaczac to musze najpeirw o tym zapomniec. Bo inaczej ...

Gość sorbitolka
a pewnie bedzie tak, ze ja tu debatuje co zrobic, a on pewnie juz zamknal rozdzial ze mna i jestem juz wspomnieniem :D ech jako kobieta uwazam, ze my czasem strasznie naiwne i glupiutkie jestesmy

Gość gość
nie, nie składaj mu zyczeń, olej go... facet cie przez 3 lata traktowal jak darmową prostytutke a ty mu chcesz zyczenia skladac?

Gość sorbitolka
21:28 dośc ostry komentarz, ja mu wierze, ze mnie kochal Tylko widze, ze ma problemy ze soba i dojrzaloscią CHyba ze sie oszukuje ....

Gość gość
Az sie palisz do tego głupiego smsa. Ktoś na pisał: Nie pisz, zignorawałaś. Ktoś inny: Napisz, a ty już :Dziękuję. Bo ten ktoś napisał ci po twojej myśli. Słaby charakter, chłopy będą uciekać.

Gość sorbitolka
dzięki - było w sensie, że komuś się chciało coś napisać :) i zauważ, że były dwie wypowiedzi A co lepsze pisząc dzięki ja zdązyłam przeczytać kometnarz "milcz", więc nijak to się ma do teoryjki twej ;) ale mimo to dzięki za wpis :)

Gość gość
Nic mu nie pisz. Zamknij ten rozdział. Idź dalej. Nie zatrzymuj się..

Gość sorbitolka
taką decyzję podjęłam wczoraj, że jak koniec to koniec. I nie będę się odzywać, bo potem zawsze się jakaś okazja pojawi, święta, imieniny itd. A to tylko przedłuża "agonię" :) Dziękuję :)

Gość gość
a dlaczego nie można złożyć życzeń np w formie żartu?

Co za sku&wysyn 3lata razem i nadal nie chce związku? Powinnaś mu w urodziny wysłać wiązankę, że jest głupim patafianem, a do jego rodziców, że mają syna kretyna.

Gość sorbitolka
a jaka to forma żartu ? daj podpowiedź :) No jak widać 3 lata to za mało, nie potrafił się zdecydować. Mieliśmy w tym czasie przerwę półroczną, po której stwierdził, że bardzo mnie kocha, jestem cudowna, ze mną mogłby mieć dzieci, zbudować dom itd Po czym nagle odwrót i tekst - ze on jednak to woli sam seks, bo on jest za głupi itd takie pitolenie wg mnie ;)

Gość gość
Ooo ciekawy temat. Miałam/mam podobną dziwną relację 3-letnią z podobnym typem, tyle że u nas nie było seksu, bo nie chcieliśmy zepsuć tego szczególnego uczucia.... A on woli marzyć o tym co mogłoby między nami być, niż to realizować, bo się tak strasznie panicznie boi miłości, bliskości, realizacji swojego marzenia. A dlaczego? bo może wie, że w marzeniach wszystko jest bezproblemowe i doskonałe i... nie musi pracować nad sobą, wysilać się jak w marzeniach, bo jest jednak zbyt skoncentrowany na sobie. x Teraz on chce się spotkać "po przyjacielsku" po 4 latach, od momentu gdy się na mnie bardzo obraził (na pół roku) i wyjechał, gdy zauważył jak radośnie rozmawiam z innym chłopakiem przez telefon.... Niedawno wrócił w moje okolice. Twierdzi, że chce przyjaźni, często wysyła mi romantyczne piosenki o miłości, mówi jak ważna jestem dla niego, jak byśmy miło czas spędzali.... Nie wiem już o co w tym chodzi. Ktoś wie? I czy taka relacja jest przyjacielska wg Was?