Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieidealna bardzie banalna

głodówka i ćwiczenia!

Polecane posty

Hej, jestem już 1 dzień na głodówce i robiłam brzuszki i przysiady. Mam 166 i ważę 67, powiedzcie mi po jakim czasie będę widzieć efekty i czy ona w ogóle coś da, jak z niej wyjść bez jojo. Chce narazie schudnąć 7 kg żeby ważyć 60 ale boję się że po głodówce przytyje. Proszę o wypowiedzi osób które robiły głodówki a nie te które uważają że to głupota bo to moja sprawa:))

A i jeszcze coś! Czy piersi maleją po głodówce? :p

Gość gość
zaleźy ile kalorii spożywasz dziennie? Ja po 1000kcal wagę utrzymałam... efekty widać bardzo szybko na wadze. Biust niestety ucierpiał też nigdy nie miałam duźego... teraz wrócił do rozmiaru sprzed ciąźy. Wyprowadziłam się dodając stopniowo kcal po 100 i tak co tydzień dodawałam ale do pierwszych posiłków. Dopiero później jak osiągnęłam swoją odpowiednią kaloryczność i odczekałam 2tyg żeby organizm się przyzwyczaił to rozłożyłam nadwyżke na wszystkie posiłki

Gość Eeewwkkaa
Sprawdźcie również wyniki głosowania internautów na najlepsze tabletki na odchudzanie, wyniki dostępne na stronie http://rtno.pl

Gość Sushiminita
Hej ja dziś 1 dzień głodówki :) mogę się przyłączyć

Gość gość
Trudno jest jednocześnie być na głodówce i ćwiczyć. Za dzień dwa zabraknie ci sił.

Gość Maggda1
Nie wiem czy to jest rozsądny pomysł. Nie lepiej ćwiczyć i jeść częściej ale małe porcje no i zdrowo. Ja się ostatnio przekonałam do owoców morza w restauracji Mekong w Krakowie. I teraz próbuję robić w domu. Mają dużo białka, zdrowe i ma się energię.

Gość gość
Po pierwsze na głodówce się nie ćwiczy, spalisz sobie mięsnie Po drugie bezmyślna głodówka (bez prawidłowego wychodzenia) zawsze powoduje jojo. Ja stosuję głodówkę dwa razy w tygodniu (dieta 5/2, albo Mosleya) i powoli chudnę prawie roku i nie dostałam jojo.