Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre kobiety przyciągają jak magnes?

Polecane posty

Gość gość

Mam koleżankę, przyznaje jest ładna, ale du** nie urywa. A pomimo tego faceci do niej lgną. Co gorsza nawet starsi. Dziwi mnie też to, że nigdy nie miała chłopaka. Ma charyzmatyczny charakter, po bliższym poznaniu każdy jakby został poddany jakiemuś czarowi.... dziwne. tez bym tak chciala

Gość gość
Też miałam taką koleżankę. Młodsza ode mnie, ale dojrzalsza, emanująca pewnością siebie i o niepowtarzalnej osobowości...

Gość gość
dokładnie ona ma 16 lat, a takie bogate wnętrze.da się z nią porozmawiać o wszystkim. dojrzała jest nie powiem

Mam coś podobnego, nie działa to na wszystkich, ale na większość i tu raczej nie chodzi o wygląd, bo zwykle wkręcają się na maksa w trakcie poznawania i rozmowy, to nie jest tak, że zobaczą mnie i momentalnie tracą głowę, tylko nasila się im bardziej mnie poznają. Oczywiście to też ode mnie zależy, bo jakbym się uparła to łatwo mogłabym ludzi zniechęcać. A też jakoś nie jestem związkowa, lubię sobie pogadać, pożartować, od biedy poflirtować, ale żeby się zakochać to już nie tak prędko. Kobiety też do mnie lgną oczywiście w intencji przyjaźni, ale to już w mniejszym stopniu. Ogólnie u mnie w rodzinie wszystkie kobiety mają podobny wpływ na ludzi, to chyba cecha dziedziczna.