Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie że wydało się że barłoś i naczelnik to ta sama osoba?

Polecane posty

Gość gość

na o2 wsypał się a potem sie sam przyznał co wy na to?

Gość gość
oszkaa i pijak to też jego projekty...

Gość gość
ten kretyn ma kilka wcieleń

Gość gość
no ale coś mi tu nie pasuje Barłoś to przecież bezrobotny nolife i pasożyt bez grosza przy d***e, a pijak czyli niby jego projekt już kilka razy (w tym wczoraj) wstawiał fotki kasiory, wczoraj 6tys co miał dla prawika niby a ja pamiętam jeszcze kiedyś to on wstawił fote naprawdę potężnej kasy, dosłownie grube pliki po 10 i 20 tysięcy i tak kilka takich paczek, on twierdził że to 90 tysięcy bo on podobno za granicą siedział pare lat, a jeszcze kiedyś to wstawiał fote paru tysięcy franków szwajcarskich, więc skąd Barłoś miałby taką kase?

Gość gość
kto wie jakie on ma jeszcze nicki skoro grał barłosia, naczelnika i żmija i te jego: ''kto lubi barłosia? naczelnik i żmij'' czyli on sam kolegów sobie stworzył, jaki to musi być cieć w sumie to sie nie dziwie że to jeden kozi cwel hejtuje na kafe bo chyba to niemożliwe było żeby kilka osób było tak ostro j*********h :D

Gość gość
on chyba naprawde nazywa się Jakub Olszewski bo z barłosia mówił że pracuje w IT a właśnie ten gość który wywalił profil Żmija z goldenline pracuje w IT a skoro żmij=barłoś to wiadomo :o takiego inteligentnego udaje a milion razy sie wsypał

Gość oszka klapcioszka
pamietam że kiedyś o ktoś straszył że do jego pracy zadzwoni i powie co robi na kafe to jak sie wystraszył gdyby to nie był on to miałby to gdzieś jak zazwyczaj a nie trząsł d***m :D

Gość gość
gość dziś no ale coś mi tu nie pasuje Barłoś to przecież bezrobotny nolife i pasożyt bez grosza przy d***e, a pijak czyli niby jego projekt już kilka razy (w tym wczoraj) wstawiał fotki kasiory, wczoraj 6tys co miał dla prawika niby a ja pamiętam jeszcze kiedyś to on wstawił fote naprawdę potężnej kasy, dosłownie grube pliki po 10 i 20 tysięcy i tak kilka takich paczek, on twierdził że to 90 tysięcy bo on podobno za granicą siedział pare lat, a jeszcze kiedyś to wstawiał fote paru tysięcy franków szwajcarskich, więc skąd Barłoś miałby taką kase? x dlaczego uważasz że bezrobotny? skoro chwalił się kasą? a projekty może tu każdy robić.