Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

i to dosłownie , rycze całe dnie .... mam 43 lata , córke 21 lat , syna 3 letniego ... i pomimo antykoncepcji test wykazał ze jestem w ciąży . U lekarza jeszcze nie byłam . Jestem wykonczona , spać po nocach nie umiem .

Gość gość
a ja ci zazdroszcze. Ile bym dala, zeby miec chociaz jedno dziecko. Ale 40 lat brak partner, PSO, hashimoto i .....deprecha gigant bo nigdy dzieci nie bede miec i zdechne sama w samotnosci.

Gość gość
I czym ty sie martwisz:) fajnie miec takiego bobaska w domu:) to ze masz ponad 40 lat to nie znaczy ze juz nie mozesz miec dzieci lub nie pasuje w tym wieku.

43 lata to fajny wiek na ostatnie dziecko :) ja urodziłam w wieku 18,19 kolejne chcę w wieku 29, 33 a jeśli Bóg pzwoli mi mieć więcej to piąte i będzie przed samą 40 albo piąte koło 37 lat a szóste po 40tce :) będzie dobrze!! 3mam kciuki! :)

Gość gość
córka mieszka jeszcze z wami? jakie macie warunki mieszkaniowe?

Gość gość
Nie zalamuj sie, będzie dobrze :)

Gość gość
JUż syn na 40 urodziny to późno a tu jeszcze raz . Trzecia cesarka mnie czeka :( Syn poszedł do przedszkola , wszystko poukładane po wielkim chaosie trzy lata temu a znów BUM wielkie BUM ! warunki mieszkaniowe słabe i zarobki tez średnie :( niestety

Gość gość
to trzeba było działać kiedy się dowiedziałaś o tym, że jesteś w ciąży. Masz tyle lat ile masz, warunki są jakie są, masz dwoje dzieci, żyjesz w XXI wieku - nie wiem nad czym ty się zastanawiałaś :o

Gość gość
a co na to rodzina?

Gość gość
gość dziś to trzeba było działać kiedy się dowiedziałaś o tym, że jesteś w ciąży. Jak działac ? co na to rodzina ? zadowoleni i nawet nie udają :)

Gość gość
Jak działać? A jak można działać w takiej sytuacji? Sorry, ale zachodzenie w ciążę w wieku 43 lat, kiedy NIE CHCESZ tego dziecka, kiedy jedno z twoich dwojga dzieci jest już dorosłe, kiedy warunki i mieszkaniowe i finansowe są złe jest totalnie nieodpowiedzialne, nierozsądne i głupie. Kiedy twoje dziecko pójdzie do szkoły, ty będziesz miała 50 lat. To NIE JEST czas na wychowywanie dziecka, pomyślałaś o nim w ogóle? Już widzę te docinki (umyślne albo i wcale nie umyślne) o babci na jasełkach czy wycieczce szkolnej 🖐️

Gość gość
działanie = zabicie ! nigdy nie zabije dziecka ! tym bardziej dla własnej wygody

Gość gość
i nigdzie nie powiedziałam ze NIE CHCE TEGO DZIECKA ! !!!!!!!!!!!

Gość gość
no to czego ryczysz całe dnie? I po co ten temat? :o 🖐️)))

Gość gość
przeciez nie po to bys mnie upewniła w tym ze mam zabic

Gość gość
ja bym usunęła .

Gość gość
a od kiedy robi sie 3 cesarki ? Ja mieszkam za granica i maksymalnie 2 cesarki sa robione.

Gość gość
Robi się cztery cesarski i więcej

Gość gość
Dziękuję za miłe słowa . Nie ja pierwsza i nie ostatnia w takiej sytuacji wiec musze dać radę byle zdrowie i siły dopisały.

Gość gość
gratulacje mąż pewnie dumny :) duzo sily zycze dzidzius wszystko wynagrodzi :)

Gość gość
Ja miałam cztery cesarki, będzie dobrze, gratulacje Autorko!

Gość gość
Kobieto, twoja wypowiedź kupy się nie trzyma. Niby jestes załamana, ale cieszysz się z ciąży. Trzeba było myśleć nad porzadna antykoncepcja przy 1 wpadce ( sorry, nie wierze w to ze 18 lat różnicy miedzy rodzeństwem to było planowane). Osoba która napisała ci o aborcji ma racje. Albo bierzesz sprawy w swoje ręce albo nie zakladasz durnych tematów.

Gość Jakie to żenujące
Też bym była załamana gdybym w tym wieku znów była w ciąży.Nie będzie Ci łatwo, ale to Twoja sprawa.Osobiście nie urodziła bym już.Przecież nie zdążysz nawet wychować.Chyba że liczysz na dorosłą córkę:D Nie myslisz w ogóle.

Gość gość
Tu się nie ma co załamywać,trzeba się cieszyć. Gratulacje,jestem pewna ze ze wszystkim sobie poradzisz Równolatko. Pozdrowienia od mamy 3 dzieci w wieku 23,6,3.

Gość gość
Bedzie dobrze bedzie sie chowac z starszym bratem bedzie super zobaczysz.....w moim otoczeniu 40latki rodza pierwsze dziecko i tez daj rade

Gość gość
gość dziś Kobieto, twoja wypowiedź kupy się nie trzyma. Niby jestes załamana, ale cieszysz się z ciąży. Trzeba było myśleć nad porzadna antykoncepcja przy 1 wpadce ( sorry, nie wierze w to ze 18 lat różnicy miedzy rodzeństwem to było planowane). Osoba która napisała ci o aborcji ma racje. Albo bierzesz sprawy w swoje ręce albo nie zakladasz durnych tematów. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ale to normalna reakcja, kobieta cieszy się, że znów zostanie matką, ale... wie, że coraz trudniej jej będzie sprawować nad dzieckiem opiekę, powrót do pieluch? To o czym piszę to skrót, ale dylematy zostają i sama nie wiem jak bym zareagowała dowiadując się o ciąży w tym wieku - życie mam poukładane, 3 dorosłych dzieci, dwojepo studiach, założyli swoje rodziny, trzecie dziecko - 21 letnia dziewczyna, od 2 lat studiuje we Francji. Ja niewiele starsza od autorki.

Gość gość
Do goscia 22:35 buahaha a kto dal ci gwarancje ze ty zdazysz swoje wychowac??? Moze autorka ciebie przezyje ....