Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika2015

czy mogę być w ciąży. ?;)

Polecane posty

Gość angelika2015

Cześć dziewczyny mam pytanie kochałam się z moim chłopakiem tydzień przed okresem skończył we mnie mam cykle 29dniowe okres mam regularny. Od kilku dni czuje pobolewanie w brzuchu a raczej głód mogłabym non stop jeść ale dalej będę to czuła czasami Też czuje klucie w lewym i prawym jajniku na zmianę. Nigdy wcześniej tak nie miałam zawsze brzuch zaczynał mnie boleć wtedy gdy zaczynałam krwawic. Okres powinnam dostać za 2 dni. Czy jest możliwość ze zaszłam w ciążę? Proszę o odpowiedź z góry dziękuję !

Gość gość
Objawy jakie podajesz nie pojawiają się na tak wczesnym etapie ciąży, ale reguły nie ma. Zasadniczo jest to ok. 6-8 tydz. Możliwe, że to objawy zbliżającego się okresu, a ze siła samosugestii jest ogromna, wydaje ci się, że to objaw zapłodnienia. Sama przez to przechodziłam, z tym, że ja właśnie na ciążę oczekiwałam, ale okazywało się to być fałszywym alarmem i zapowiedzią okresu. W aptekach testy nie kosztują drogo i naprawdę dziewczyny, zacznijcie je stosować, zamiast pytać na forum. Każdy stosunek może kończyć się ciąża.

Gość angelika2015
Pytam bo po prostu do okresu 2 dni a chciałabym żeby to było to . W sumie to mogłam zajsc o wiele wcześniej ponieważ zawsze kochamy się bez zabezpieczenia , ale pewnie masz rację sama się nakręcam ;) dzięki