Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak delikatnie spławić faceta

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić gdy facet który najpierw mnie podrywał, potem mnie olał i przestał się odzywać, teraz nagle chce się spotkać i próbuje utrzymać ze mną kontakt. Jeszcze mówi że przecież zaprasza mnie tylko na piwo nic więcej i żebym nie była taka bo on nie wie o co chodzi i dlaczego nie chce. Dodam tylko że facet nie jest zły, przeciwnie jest wartościowym człowiekiem ale to młodzian, dwa lata młodszy ode mnie, musi dojrzec do pewnych spraw. NIe chce go ani obrazac, ani się odgrywać na nim. Lubie go, nadal jest moim kolegą ale już za nim nie tęsknie....

Gość gość
kolega którego lubię? ... hmmm :) oczywscie ze bym poszła z nim na piwo :) a jeśli funduje :D to tym bardziej

Gość gość
no tak, ale on potem zaczyna pisać i na nowo stara się mnie omotać. Po prostu sprawdza czy jeszcze ma u mnie szanse, ale wiem że jak mu ulegne to znów przestanie zwracac na mnie uwage. Boje sie ze sie tylko zaangazuje ja.....

Gość gość
aha!!! mam cie :D "ale wiem że jak mu ulegne to znów przestanie zwracac na mnie uwage." ... chcesz go zdobyć :D tak by ciebie juz nigdy nie olał ... znam kobiety :P ...

Gość gość
"ale wiem że jak mu ulegne to znów przestanie zwracac na mnie uwage." ... jesli chcesz go spłaić to trza klina klinem ... ulegnij mu i rób wszystko to co sprawiło że cie olał

Gość gość
nie chce go zdobyć...ale kochliwa bestia ze mnie przyznaję :P Parę spotkań i zaczne o nim znow myslec a potem...... kto bedzie cierpiał? A tak trzymam go na bezpieczną odległość, tylko jakies zyczenia, zdawkowe jak sie masz i tyle.

Gość gość
w mojej wypowiedzi jest drugie dno ... cokolwiek chcesz (zdobyc, spławić ) masz ty podpowiedz -----> gość dziś

Gość gość
klin klinem jak chce go zdobyć?? Gdybym mogła to pewnie że bym chciała....

Gość gość
nie no przyznaje, facet naprawdę fajny jest, tylko dzieciak jeszcze, duzo lasek ma na zawołanie to nic dziwnego że się nimi bawi.... musi dojrzec,