Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiemama

jaki polecacie wózek i co jest istotne przy zakupie?

Polecane posty

ja po doświadczeniach wzięłabym głęboki sam glęboki do tego uzywany, bo głębokich wózków uzywa się relatywnie krótko 4 max 5 miesięcy, potem niestety rzadko kiedy dziecko mieści się w gondoli, bardziej zainwestowałabym w dobrą spacerówkę, bo nią będziesz dużej jeździła, być może nawet do 2 r.ż. zwróć uwagę na to co dla ciebie jest ważne, czy mieszkasz w bloku, czy w mieście, po jakich drogach będziesz jeździła. ja spacerówkę miałam lepszą, za 600 zł parasolka zapp xtra od Quinny i nie żałuję, sprawdziła się super, lekka, mało miejsca po złożeniu zajmuje, małe kółka, wszędzie nią wjedziesz, a ja niestety wszędzie z wózkiem chodziłam, więc km narobiłam ;)

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona ze swojego Coletto www.coletto.pl. To co jest w nim super to między innymi system 360 stopni. Po prostu można wozić dziecko przodem lub tyłem bez tego całego przepinania. Jest to bardzo bardzo ułatwiające. Natomiast przy zakupie trzeba sprawdzić jakie opinia ma firma, czy jest wystarczająco funkcjonalny i przede wszystkim wygodny dla dziecka. Jak jeszcze będzie lekki to już w ogóle pełen zestaw ;)

Gość gość
Jak będziesz wybierac wózek to zwróć uwagę na wagę i na wielkość gondoli. Oraz to aby miał pompowane koła gdyż są dużo lepsze na śnieg i błoto pośniegowe. Wybrałam Anex Sport bo właśnie ten model miał to wszystko. Lekki zwrotny koła pompowane a jednocześnie duża gondola plastikowa od dołu wiec jak coś to można ją wytrzeć . Materiał z impregnatem i z UV chyba 50 :) Te wóżek jest godny polecenia .