Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luznadygresja

Pole Mokotowskie chcą urzędnicy zagospodarować

Polecane posty

Gość luznadygresja

http: // wiadomosci.onet.pl/forum/jak-zagospodarowac-pole-mokotowskie-ruszaja-konsul,2,1593008,0,czytaj-najnowsze.html ratujmy je! 😭

Gość cafe lipa
halo!!!!

Gość gość
kutafony :O nie zrobia tego, to niemozliwe....

Gość cafe lipa
ale chcą to zrobić. Co robić? :(

Gość gość
nie no dajcie spokoj to najpopularniejszy warszawski park, nie moga tu zrobic kolejnego blokowiska czy biurowiska

Gość cafe lipa
jakieś niby konsultacje społeczne się zaczynają, chyba 14ego koło Biblio Narodowej :o Ale jak ludzie nie będą się interesować to zmarnują nasz park :( Nasze dobro narodowe i miejsce łapania kijanek do słoika :)

Gość gość
Całą tą śmieszna wawkę powinni zrównać z ziemia i na jej miejscu zasiać rzepak :D

Gość cafe lipa
w rzepaku nie rosną kijanki i nie ma gdzie postawić słoi

Gość gość
ZEA wydadzą w Polsce najwięcej na świecie Emiratczycy chcą zbudować miejską dzielnicę za miliardy złotych. Polskie miasta nie miały dotychczas takiej oferty – donosi "Puls Biznesu". We wtorek zakończyła się wizyta szejka Muhammada ibn Raszid al-Maktuma, władcy Dubaju. "Emiratczycy są gotowi zrealizować największą inwestycję na świecie właśnie w Polsce" - mówi Małgorzata Panek-Kasińska, prezes MK Business Link, firmy konsultingowej działającej z partnerami z Bliskiego Wschodu Firma deweloperska Emaar chce zainwestować na minimum 20 ha w centrum miasta w apartamentowce z hotelami, częścią komercyjną i drogami. Już rok temu Emaar myślał o naszym kraju, ale nie znalazł ciekawej oferty.

Gość gość
Pola Mokotowskie to 68ha... no to będziemy mieć wieżowce z meczetem na naszym Polu Mokotowskim zamiast miejsca do spacerów i drzew. Zróbmy coś, bo nas Islam zaleje :(

Gość gość
Araby to najpierw postawią meczet a nie osiedle.

Gość gość
o to sk/urwysyny...

Gość cafe lipa
ten szejk chce zrobić skok na nasze Pole Mokotowskie :(:(:( Miasto na naszym Polu Mokotowskim.

Gość gość
Z tego co czytałem to Araby mają na oku kilka lokalizacji. Może będą budować w Krakowie.

Gość cafe lipa
Warszawa im się najbardziej spodobała. Już im tam ktoś usłużnie podpowiedział. Wielkie pieniądze lubią ciszę. Zobaczycie, że robią skok na Pole Mokotowskie.

Gość gość
Skonczcie skamlac. Nikogo z nas nie obchodzi wasza wielka wieś. Dla prawdziwych polaków jest ona tylko o***tem Polski :classic_cool:_

Gość gość
I może mi jeszcze Gawełka k***a zamkną co?

Gość cafe lipa
najpierw luksusowe miasto w mieście, betonowe drapacze chmur z butikami, basenami na dachu, meczet osobny dla każdego wieżowca (bo ich się tam trochę zmieści). Sanktuarium A.Boboli na Rakowieckiej zamienią w meczet. Już sam ten pomysł to początek kolonizacji nas. JA nie chcę latać w tych czarnych szmatach i z zasłoniętą głową jak upiór 😭

Gość gość
Qrwa w dvpie byliście i goofffno widzieliście . Zobaczcie Dubaj to padniecie wsioki warszawskie :)

Gość wsiok z wawki
Qrwa w dvpie byliście i goofffno widzieliście . xxx Qrwa hói klade na dubaja . Mi sie chce z laską po parku chodzić

Gość wsiowa dzioucha z Rakowieckiej
a ja sobie chcę cycki poopalać na trawie na Polu ;) a nie obsługiwać arabską żonę nad basenem na 56ym piętrze wieżowca za ileś lat...