Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gromi usuwa niewygodne tematy

Polecane posty

Gość gość

Gromi, daj awatar z gołym tyłkiem. ten ci nie pasuje :D

Gość gość
Gromowładna w towarzystwie osób z tematu Pewnej wygląda jak ośla pała :(

Gość gość
Temat jak wiele innych tutaj, nietykalni tu są?

Gość gość
Gromiś uznał Jacka i Ptysia za niegodnych rozmowy :(

Gość gość
Kojotte kiedy padnie, wyzionie ducha? buknacher dziś zakłady bukmacherskie robimysmiech.gif wiadomo że słaby i chory nieuleczalnie, za zbyt rozrywkowe życie z kobietami F8 wykluczony z leczeniasmiech.gif Pula rośnie z każdym zakłademsmiech.gif gość dziś stawiam 50 zeta że już tu nie wróciusmiech.gif 1:3 jacek 81strażak dziś stawiam pensję że odpali dzisiaj gość dziś temat przedawnionycool.gif Kojot już padłsmutas.gif amen gość dziś nie padł bo Pewna w żałobie nie chodzismiech.gif a Jacek na grobie nie skaczesmiech.gif pewna wygrana dziś stawiam stówkę że dociagnie do wakacjismutas.gifsmutas.gif gość dziś jesteście choży aż zal bierzesmutas.gif jak tak można? ten człowiek ma ucucia, przeżywa dramat, jakim trzeba być bezdusznym gnojem by napisac coś takiego? pomysleliscie że może zostawic kogoś bardzo bliskiego?smutas.gifsmutas.gif może ma rodzinę, dzieci, przyjaciół? gość dziś 100 zeta żę Pewna przez 2 dni będzie go wspominała a potem znowu skupi uwagę na guciu, ptysiu i jackuusmiech.gif Pewna lubi adorację a martwi nie adorują a w miedzy czasie zakradnie się naj z ratownikiem i dziewczyna rzuci się w wir podrywusmutas.gif nie daj boże by któryś napisał komplementsmiech.gif a odda się całasmiech.gif gość dziś Po/j/eby gość dziś co za choży debile sami zdychajcie gość dziś 7:1 respirator stawka 50 zeta gość dziś a ile jest w puli? i jaka jest sawka minimalna a ile jest w puli i jaka jest stawka minimalna? gość dziś skoro pytasz to znaczy że cie nie stać na zkładysmiech.gif leszczu w puli jest 2550 zł a minimum to 50 zeta gość dziś no sorry ale skąd wiecie kiedy on { odpali}? ten zakład jest sztucznysmutas.gif gość dziś gość dziś ty leszczu jesteś sztuczny"D albo nowalijkasmiech.gif jego profil już chyba 2 tygodnie lata po neciesmiech.gif wystarczy mieć znajmości na f8smiech.gif .., panna z Wawki go rozpracowałasmiech.gif gość dziś od kiedy dane Kojota wyciekły na f8 on przestał tu bywaćusmiech.gif zbieg okolicznosciusmiech.gif ???nie sądzęusmiech.gif znane jest jego imię a nawet nazwiskousmiech.gif Koke to Kojotsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif największa bzdura f8smiech.gif to jak porównać Lanosa do Lambosmiech.gif i nie jestem psychofanką Kojotausmiech.gif gość dziś ja dostałam premię za wynikiusmiech.gif hihi miałam sobie butki kupić, czułenka i tablet bez abonamentuusmiech.gif ale skoro w puli jest tyle kaski to też obstawię 500 zł że do sylwestra wytrzyma usta.gif Kojotusta.gif a sylwester z tobą tańczę całą nocusmiech.gif a spróbuj mnie zawieśćsmutas.gif włosy z klatki powyrywamusmiech.gif Inne tematy z tej kategorii czy jetem w ciazy Szukam gość dziś 2.41 Jesteś psychofanką Kojota, niszczysz osoby i tematy swoimi domysłami, rozpoznaję cię na kilometr Gromowładna dziś Banda debili smutas.gif nic więcej napisać się nie da. temat zgłoszony do usunięcia.

Gość gość
Gromo, jak twój bober? umyty?

Gość gość
i kto to mówi :D