Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna jest dziewicą a ja mam ochotę ja przelecieć

Polecane posty

Gość gość

Bardzo jest ładna a ja mam ochotę ja zaprosić pod byle pretekstem do siebie albo do pokoju w hotelu a tam przykuć ja kajdankami potem zdjąć jej majtki i wykorzystać i włożyć mojego chłopca który ma 15 cm w obwodzie myslicie ze ja zaboli co zrobic zeby nie bolalo

Gość gośćiowa
Przede wszystkim kajdanki zostaw na kiedy indziej....zadbaj żeby się rozluźniła, podnieciła, poducha pod pupę, delikatność i na pewno źle wspominać nie będzie.

Gość gość
bo chodzi o to że ona chciałaby po ślubie a ja ja chce miec juz teraz :) że tak powiem w pelni dodam ze jestem silnym facetem

Gość gośćiowa
Sprzeczność interesów że ja tak powiem. Albo uszanujesz jej zdanie, albo za jakiś czas ją zaczniesz zdradzać, albo po prostu się rozstaniecie, albo możesz ją zgwałcić...ale wtedy nici chyba ze ślubu i to raczej będzie ją bolało.

Gość gość
To nie jest twoja dziewczyna, tylko sobie o niej myślisz. Nie jesteś silnym facetem bo silny facet nie używa kajdanek wobec dziewicy.

Gość Stary Wuj
Jak nadal jest dziewicą, to jeszcze nie jest TWOJĄ dziewczyną - tylko koleżanką np. Powiedz wprost, że jak chce być z tobą, to w łóżeczku również. I że nie będziesz czekać do nocy poślubnej, bo potrzebujesz również seksu. Albo albo. I nie słuchaj wymówek. Ile ona w końcu ma lat?

Gość gość
chce z nia byc i mysle o niej powaznie ale chce z nia isc do łozka i kochac sie z nia co mam zrobic bo chce kochac sie z nia Kocham ja ale nie chce jej ranic a ona chce czekac z tym do slubu co zrobic jesli juz do czegos dojdzie a ona zancznie plakac jak ja przekonac

Gość gość
jesli o zdrade to do okola mam tyle pokus ale jestem twardy

Gość gość
18 lat ma :P

Gość Stary Wuj
... i jeszcze plan B: Zaproponuj jej, ze jeśli nie chce do ślubu, to musi ci dać wolna rękę w zaspokajaniu twoich potrzeb seksualnych. Nie tylko własnoręcznie.

Gość gość
wuj wez sie ...

Gość gośćiowa
A pieszczoty, oral też odpada?