Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge dojść

Polecane posty

Gość gość

Nie moge dojsc , mam partnera 1,5 roku którego kocham zawsze jest mi dobrze ale NIGDY nie doszłam. Robimy to dość często ale ja nic . Sama jak się masturbuje to tak samo nie daje sobie rady, przeważnie tylko woda z prysznica z dużym ciśnieniem może mnie zadowolić ale nic innego. Nie wiem co ze mną nie tak dlaczego mam z tym problem ? Jestem bardzo mloda ponieważ nie przekroczyłam wieku dojrzałości ale to wszystko chyba nie od tego zależy . sama nie wiem..

Gość gość
może minete niech ci zrobi z penetracją palcową

Gość gość
Mlody człowiek uczy się swojego ciala, swojej seksualności. Na początek przestan się zaspokajać strumieniem wody, bo to tylko oddala Cie od osiagniecia satysfakcji w inny sposób.

Większość kobiet początkujące można tak to nazwać mają z tym problem. Przyznam ja też jeszcze tego nie przeżyłam. To co usłyszałam od innych porady. To najważniejsze jest to żebyś była skupiona na tym wyluzowana nie zestresowana !! to tylko pogarsza sprawę i najważniejsze żeby chłopak o tym wiedział i ci pomagał :) NIe przejmuj się z tym nie masz tylko ty problemu :) Pewnego dnia ci się uda zobaczysz :)

Gość gość
Minete z penetracją palców też robi i to świetnąą ... ale co z tego jak na mnie to nie działa ? ehh :(

Musisz się bardzo skupić i się nie przejmować :) mieć cały czas nadzieje i najważniejsze zero stresu i się cieszyć że masz chłopaka który cię wspiera i się nie podaje tylko dalej stara się tobie sprawić przyjemność popatrzę tez z tej strony na to :)