Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Microgynon 21 początek kuracji

Polecane posty

Gość gość

Od 3 lat, przechodzę bardzo bolesne miesiączki, ginekolog bez badań przepisał mi tabletki microgynon 21, dziś wzięłam pierwszą dawkę, która po czasie półtorej godziny wylądowała w toalecie, mdłości były zbyt silne... czy możliwe, że takie rzeczy dzieją się już po pierwszej tabletce ? Cały czas jest mi niedobrze...

Gość gość
Zatrułaś się czymś. 😴

Gość gość
Pierwszy dzień okresu, być może to również od tego... ale nigdy nie miałam mdłości cały dzień.

Gość gość
Kontynuuj przyjmowanie tabletek i zabezpieczaj się dodatkowo, bo tabletka mogła się nie wchłonąć w całości.

Gość gość
Ja bralam microgynon 7mcy. Zaluje ze ich nie zmienilam wczesniej, bylan rozdrazniona, wiecznie zla, wszystko wyprowadzalo mnie z rownowagi. Pozatym przytylam. Nie zauwazalam tego na poczatku bo bylo lato , 5kg na plusie i mnostwo wody w organizmie. Nie polecam-jak mozesz to zmien te tabletki. Duzo po nich skutkow ubocznych. Mdlosci tez mialam

Gość gość
"Nie polecam-jak mozesz to zmien te tabletki. Duzo po nich skutkow ubocznych." Tabletek antykoncepcyjnych się nie poleca, bo na każdą kobietę działają inaczej.

Gość gość
Wiem ze sie nie poleca, aczolwiek microgynon ma bardzo duzo skutkow ubocznych i fora int sa przepelnione zlymi opiniami, maja duza dawke hormonow- sprawdz wage i samopoczucie po 2 miesiacach i bedziesz wiedziala czy warto kontynuowac :)