Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Weekendowe lub tygodniowe żeglowanie jak i gdzie?

Polecane posty

Gość gość
Są ale ciebie na Mazurach nie chcą.

cassandra de vries, tak to fajna opcja, kurcze, fajnie by było, szkoda że nie mam z kim :( a jednak samej to chyba bedzie trudno się załapać na taki kilkudniowe żeglowanie

Gość gość
Karte plywacka masz? Plywac umiesz? Przeszkolenie teoretyczne jakies masz? Sa oferty na necie na takie wyprawy zeglarskie. Poszukaj sobie. To troche kosztuje ale Ciebie chyba stac?

Jak pisałam nie mam ŻADNEGO doświadczenia. Są oferty, ale czy dla pojedynczych osób, zazwyczaj dla grup.

Gość gość
Sa i dla grup i dla prywatnych osob. Poszukaj. Ja sie nie pytam o doswiadczenie w zeglowaniu tylko o udokumentowana umiejetnosc plywania. Przeciez nikt sobie nie wezmie na poklad dziewczyny, ktora nie umie plywac. A Ty nie bedziesz chodzic caly czas w kapoku. Kurs zdazysz zrobic. Czasem pytaja o teoretyczna wiedze. To sie moze przydac jesli powaznie myslisz o dolaczeniu do grupy. Na pokladzie jest sporo roboty. No chyba, ze tam bedziesz jako tylko turyustka a reszta towarzystwa ma z********ac

Ja polecam tą szkołę [url=http://train-and-sail.com]train-and-sail byłam w podobnej sytuacji, jak Ty a już kiedyś żeglowałam także mi zależało, więc dołączyłam do ekipy. Niezapomniane przeżycia, żeglowanie jest super nawet jako singiel :D

Gość Murek89
No to ja polecam zapoznać się z tym artykułem - http://4tiger.pl/letnie-zeglowanie/ . Jest tutaj trochę opisane na temat żeglowania, a taka wiedzą niewątpliwie przyda się podczas wyprawy.