Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzyrafa

Jestem strasznie wysoka! Pomocy!

Polecane posty

Gość gośćzyrafa

Mamm 14 lat i 188cm. Jest do dla mnie strasznie uciążliwe , inni w szkole się ze mnie śmieją i wyzywają od żyraf , jestem znacznie wyższa od większości chłopców , a nie mówię już o koleżankach z klasy . Co mogę zrobić ? Wiem , że istnieje operacja zmniejszania kości długiej lecz jest do kosztowna i bolesna operacja. Czy są jakieś tabletki , kremy , preparaty , ćwiczenia na zmniejszenie wzrostu chociażby o 5 cm? Bardzo proszę o pomoc ! Już nie daję rady,popadam w jakąś depresje...

Jesteś wysoka no i co z tego? Olej to, co mówią inni. Niech Twój wzrost będzie Twoją zaletą. Nie bierz nic, nie eksperymentuj, bo możesz sobie coś złego zrobić. A dla dodania pewności siebie zapisz się na siatkę. Jak zobaczą, jak grasz, to im szczęka opadnie. :3

Gość gość
o esu masz 14lat??? Idz predko do lekarza,bo to za duzo w tw wieku a jeszcze rosniesz! Obawiam sie,ze nie mozna obnizyc wzrostu. Jedynie zatrzymać:S

Gość gość
na modelke idź

Gość gość
Znam jedną taką, z której też się śmieli. Teraz robi karierę modelki. Idź do lekarza, są jakieś sposoby na zatrzymanie wzrostu, ale obniżyć go nie obniżysz.

Gość gość
Lepiej być wysoka niż niziutka.

Gość gość
O matko, wczoraj za niska (157) wołała pomocy. Co z wami dziewczynami, ze zakladacie tematy o rzeczach, sprawach, z którymi trzeba się pogodzić? Jedno słowo- akceptacja.