Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje uczuc

Polecane posty

Gość gość

i milosci. Mam 21 lat i bardzo chce kogos miec. Potrzebue biskosci, przytulenia, wsparcia, bezpieczenstwa i .... . Chce faceta. Z drugiej strony boje sie otworzy. Boje sie ze jak sie otworze to ktos moze mnie zranic, wykorzystac. Nie radze sobie z zyciem.

Gość gość
Mam podobnie, potrzebuje bratniej duszy , tylko że mówiąc szczerze nie boję się raczej że mnie kobieta wykorzysta ale kobiety mi brak ...

Gość gość
Zazdroszcze ze sie nie boisz wykorzystania. Ja bardzo. Wiosna i latem wychodza zakochane pary, serce sie kraje.

Gość gość
Milosc jest wszedzie oprocz nas...........

Gość gość
No nie myślę że mnie kobieta od razu wykorzysta, zresztą milionerem nie jestem, dziecka tez mi nie zrobi i nie porzuci mnie.Oczywiście jak każdy gdy poznaje nową osobę to od razu nie ufam jej bezgranicznie, potrzeba czasu by wytworzyć więzi międzyludzkie.Także trzeba czasem zaryzykować i się przełamać, bo może nam umknąć okazja do szczęścia...

Gość Adam Red
Nie ma co przesadzać z tym wykorzystywaniem. Jeżeli kobieta warta jest uczuć jest też warta rozpieszczania, swoistego inwestowania. Jeżeli lubisz kobiety w ładnych butach, a Twoja kobieta ma predyspozycje do tego aby je założyć - to jej kup te buty - zobaczysz radość w jej oczach (jeżeli wiesz jaki ma gust :) ), czeka Cię zapewne noc pełna wdzięczności-przyjemności, a później będziesz miał okazję oglądać ukochaną w ładnych bucikach w których już pewnie jakiś czas śni Ci się po nocach. Mnie tam sprawia przyjemność wydawanie pieniędzy na kobietę. Oczywiście warunkiem jest, aby była warta i nie traktowała tego jako formę przekupstwa. Kobiety Wy żyjecie na tym świecie po to, abyśmy mogli o Was dbać, otoczyć Was opieką, kochać Was i kochać się z Wami już na samą myśl o Was. Istniejecie również po to abyśmy mogli wydawać swoje ciężko zarobione pieniądze na Was, z Wami i z myślą o Was. Jesteście jedynym elementem do szczęścia każdego faceta wymaganym. Ech.... kocham kobiety.... Inteligentne i wyglądające, pachnące, myślące, mówiące, poruszające i ubierające się jak kobiety.

Gość gość
Adam Red! Jesteś niesamowity. Przywracasz mi wiare w ludzkowsc! :*

Gość gość
pomruk wiosny odpady jutrzenki sklejamy modele nie myslac o sobie

Gość Adam Red
Dziękuję za ciepłe słowa i cieszę się, że przywróciłem choć trochę wiarę w to w co ja już powoli zaczynam wątpić. Ale jeszcze wiara się tli :) Pozdrawiam ciepło.

Gość gość24
Adam Red... Twoja kobieta będzie mieć dobrze... ;) Każda by chciała mieć faceta u swoim boku, który tak o niej myśli.

Gość Adam Red
No niestety kobiety w dzisiejszych czasach oczekują zdecydowanie czegoś innego niż ciepła, miłości, lojalności, wierności, oddania. Może "innego" to nie właściwe określenie - raczej "poza tym". Ale masz racje - jeżeli spotkam taką, która będzie tego warta dostanie 100% mojego wielkiego serducha.

Gość Adam Red
Generalnie to szlag mnie trafia już od rana. Mam ochotę usiąść gdzieś z piękną i inteligentną kobietą i po prostu porozmawiać. Nie ma szans na to żadnych.

Gość Adam Red
Dlaczego ma być piękna. Każda jest piękna jeżeli chce i potrafi wyglądać jak kobieta. Fascynują mnie kobiety zdające sobie sprawę ze swojej kobiecości.