Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przekrój spoleczny tego działu zapraszam

Polecane posty

Gość gość

Powiedzmy sobie szczerze większość siedzących tutaj to bezrobotne potem te które z jakichś względów czasowo nie pracuja ( ciaza, choroba,macierzyński, wychowawczy) są tez jakies darmozjady-biurowy które maja tak beznadziejna prace ze musza ja zabijać siedząc na kafe. Jakbyście moje drogie w postach i tematach nie kręcily nikt z dobrze płatną praca , wymagajaca, specjalistyczna( jak to się chwalicie) nie ma czasu tu siedziec tygodniami, latami itd. Przykładem niech będę ja bylam w ciąży siedziałam z nudów na kafe wróciłam do pracy przez 2 lata nie zaglądałam teraz na chorobowym jestem wiec z nudów zajrzę i widzę ciągle te same tematy te same klotnie a nawet te same użytkowniczki. :)

Gość gość
nic odkrywczego nie napisałas... połowa osob to plebs, najnizsza warstwy spoleczenstwa, prostaczki, dziunie z blokowisk, wieśniary, patologia która z trudem skonczyla zawodówke...taka prawda

Gość gość
Ot,napisaly jasnie oswiecone po pieciu fakultetach,z wlasna firma i mezem ,jak Apollo :-D :-D

Gość gość
wcale nie, nie uwazam sie za oświeconą ani mądrą, z trudem zdałam mature, nie znam zadnego jezyka obcego tylko slabo angielski, nie mam raczej zadnego hobby poza komputerem i filmami, ale potrafie sie do tego przyznac :) a na kafe ? same prawniczki, lekarki, panie inzynier, bizneswomen, córki prezesów, posłów, modelki :D panie ę ą, wszystkie rozumy pozjadały :D kogo wy chcecie oszukac ?same siebie ? ze macie szaro bure zycie ?

Gość gość
Ja pierwszy raz zajrzalam tu po porodzie(pare miesiecy temu) :) tak jestem kura domowa i lubie swoje zycie, czasami poczytam by sie posmiac, czasami z ciekawosci.