Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 45 lat i kryzys w związku...

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich . Ostatnio w moim długoletnim związku pojawił się nieoczekiwanie poważny kryzys. Strasznie mnie to boli i jest mi z tym ciężko. Jak mam walczyc o związek? Jak przezwyciężyć ból, który mnie przeszywa i czy w ogóle można jeszcze wszysto naprawić? Czy to już koniec mojej rodziny, mojego dotychczasowego świata? To co dzieje się ze mną w środku, jest nie do opisania... Straciłam sens WSZYSTKIEGO Praca mało płatna, mało interesująca,i jeszcze dochodzi kryzys w związku... A licznik bije...

Gość gość
kotku, dziewczyna czym starsza tym lepsza w łóżku; często uprawiasz seks z mężem bez gumki? masz orgazmy?:)

Gość gość
czemu kryzys?

Gość gość
czemu kryzys? autorkę tematu pewnie zawsze głowa boli jak jej mąż chce seksu

Gość gość
45 latko, kotku, jak często pieścisz palcem ci.pkę?:) pyta 20 letni facet

Gość gość
Chyba macie rację niestety. Mnie bolała głowa, a on strzelił sobie romansik... I teraz nie wiem co z tym wszystkim robić czarna dupa po prostu... Mądry Polak po szkodzie...

Gość gość
10:29, to Ty kotku go zdradź:) masz ochotę na seks ze mną bez gumki? dużego mam:)

Gość gość
45 latko, jaki masz kolor futerka ci.pkowego kotku:)

Gość gość
Niestety ale związki taki już są, po latach człowiek nie jest szczesliwy z ta samą osobą. Jedynym wyjsciem jest samorealizacja, skupienie się na sobie, swoim zyciu i pasjach a partnera traktowac jako dodatek. Nie skupiac sie całkiem na partnerze i zwiazku. Skup sie na rozwijaniu siebie, poszukaj lepszej pracy, idz na kurs. gwarantuje ci ze jak zmienisz faceta, to tylko na poczatku bedzie cudownie a potem powtórka z rozrywki. Ja tak zrobilam ze wymieniłam wieloletniego partnera na nowego, oczywiscie na początku cudownie a potem te same porblemu, to samo rozczarowanie co w pirwszym zwiazku.

Gość gość
autorka i gość dziś -rozchwiane emocionalnie szmaty:O

Gość gość
Tylko czy to się da jeszcze uratować? Kiedyś seks był dla nas bardzo ważny i fajny, ale z czasem jakoś to wszystko siadło A teraz to w ogóle nie wiem co mam robić. Jest jakaś kobieta w podobnej sytuacji? Czy można zapomnieć, wybaczyć??

Gość gość
autorko, potrzebujesz odmiany, chcesz się ze mną bzykać?:)

Gość gość
rozchwiane emocjonalnie szmaty??? czemu tak ostro mnie oceniasz?

Gość gość
właśnie???

Gość gość
45 latko, lubisz seks doc.ipkowy?:)

Gość gość
Wszystko zależy od Ciebie .Mam 43 lata i 22 letni staż małżeński . U mnie kryzys pojawił się kilka lat temu ( mąż chciał mi zrobić skok w bok - czy zrobił nie wiem ...ale wiem ,że było blisko ) Jak się wtedy wściekłam ...Zabrałam się za siebie ( schudłam 22 kg ,zmieniłam gacie na sukienki a przede wszystkim znalazłam sobie pasję ( człowiek z pasją jest ciekawszy ) Teraz jest fajnie ,widzę,że mu się znów podobam ,że chce przebywać w moim towarzystwie . Wiesz - wina nigdy nie leży po jednej stronie -też masz w tym swój udział ...więc albo sama zaczynasz nad sobą pracować albo poddajesz się i ...koniec ...

Gość gość
10:44, lubię kotku dziewczyny w sukienkach bo wystarczy że ją lekko uniesiesz a już widać Twoją prześliczną ci.pkę:)

Gość gość
do autorki tematu: dziwię się bardzo Twojemu mężowi, że włożył kusia do innej ci.pki bo Twoja ci.pka płonie z pożądania wacka

Gość gość
bo taka prawda i nie wiecie czego chcecie

Gość gość
Do gość 10.44 Dzięki za radę. Dzięki temu wiem, że jednak można wyjść z tego obronną ręką. Bo już zwątpiłam...

Gość gość
Dasz radę ale uwierz w siebie .Jeżeli mi się udało Tobie też się uda . Zastanów się co chcesz w sobie zmienić ( czy to w wyglądzie czy wewnątrz ) Czasem warto zastanowić się czy np.ja za dużo nie gderam,pitolę w kółko jedno i to samo ,że ta druga osoba ma już serdecznie dość jak wraca z pracy ...Nie leć od razu do fryzjera by np.długie włosy urąbać na irokeza ale zadbaj o to co masz na głowie ...może delikatnie zmień kolor ,fryzurkę -nie rób sobie i mężowi terapii szokowej . Jeżeli musisz schudnąć powoli schudnij .Jak Masz w szafie stare szmaty kup coś fajnego ,kobiecego -coś czego zawsze chciałaś ale nigdy nie miałaś odwagi założyć ( nie mówię byś w skórzanym gorsecie po mieście latała ) Zrób pazury ( czerwony zawsze będzie super -chyba ,że masz na co dzień ) Wycisz się ,często wychodz ładnie ubrana z domu ( chociaż miałby to być spacer z psem ) Zaciekaw męża sobą ...Dasz radę i tego szczerze Ci życzę