Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cale zło na świecie wynika z seksualności ludzi

Polecane posty

nie, zdradza się, żeby wychować partnera i zaznać nowości :) jeśli przez popęd się zdradza i zdrada jest zła to i jak p********z parntera to związek jest zły:D

ta hipokryzja, jak pozwolę w cipę kochankowi to jestem dziwką ale jak pozwolę w dupę i się zesrać na siebie mężowi to jestem święta:D:D:D:D:D

Gość gość
Zdrada dla zaznania nowości? Ja naprawdę chcę zostać sam do śmierci. Może dla zaznania nowości, ale bez popędu by jej nie było.

ale bez popędu nie byłoby też związku:D to jest hipokryzja, nie widsz? wierność to dla mnie ekskluzywna prostytucja:)

Gość gość
To dowodzi nie tego że jesteś dziwką, a tego że jesteś samicą. Choć w sumie to tak naprawdę jedno i to samo :)

o dowodzi nie tego że jesteś dziwką, a tego że jesteś samicą. Choć w sumie to tak naprawdę jedno i to samo usmiech.gif x nie rozumiem????? nie widzisz hipokryzji, że nagle popęd jest dobry jak jest wykorzystywany przez męża? a jak jest normalny to jest zły?:D

Gość gość
Autor ty weź się lecz kaznodziejo p********y.

Gość gość
Powiem ci jak ja widzę wierność, która nie jest ekskluzywną prostytucją :) Z racji, że przyrzeczeń trzeba przestrzegać, to po ślubie sex z innym nie wchodzi w rachubę. No ale jak kobieta już nic nie czuje do męża to też nie powinna z nim uprawiać seksu. To całkowicie niezgodne z naturą zwierząt, dlatego prawdziwą hipokryzją jest przyrzekanie wierności.

nie potrafię tego zrozumieć - kontrolowany przez partnera popęd jest z******ty a podniecający, tajemniczy seks w ukryciu z kochankami, który jest zdrowszy, bez limitów, nagle zły traktujecie kochanków jak podludzi TYLKO DLATEGO, że nie robią z nikogo niewolnika

no spoko, mogę się po części zgodzić:) ja nie rozumiem po co przysięgać wiernosć, ale mogę zrozumieć co napisałeś:)

Gość gość
Popęd w ogóle jest zły z racji swojego prymitywizmu. Ale jak już jest i się przyrzeka, że jest zarezerwowany dla jednej osoby, to przyrzeczenie trzeba wypełnić.

Gość gość
Chyba, że ktoś lubi rzucać słowa na wiatr.

Chyba, że ktoś lubi rzucać słowa na wiatr. x nie o to chodzi, społeczeństwo wymaga wierności, więc trzeba ją chwalić a w ukryciu robić swoje;)

Gość gość
brokeninside87, kwestia robienia kupy na współmałżonka wymaga dalszego rozwinięcia i bardziej pogłębionej analizy, kontynuuj...

Gość gość
traktujecie kochanków jak podludzi TYLKO DLATEGO, że nie robią z nikogo niewolnika Niee tylko dlatego, że bawią się naszymi żonami i przyprawiają nam rogi.

no mąż ma prawo nasrać na żonę, tyle warty jest związek - g****o wmaganie wierności sprowadza ludzi do poziomu rzeczy dlatego ja wolę wolne tulanki, a jak mi się trafi monogamista to uszanuję to i nie będę informować o zdradach:)

Gość gość
brokeninside87 dziś Chyba, że ktoś lubi rzucać słowa na wiatr. x nie o to chodzi, społeczeństwo wymaga wierności, więc trzeba ją chwalić a w ukryciu robić swojeoczko.gif Więc ja nie mam zamiaru partycypować w tym festiwalu obłudy ;)

Więc ja nie mam zamiaru partycypować w tym festiwalu obłudy oczko.gif x mój ryjek szlachetny:D jesteś słodki, przytul mnie:)

Gość gość
Zawsze byłem ekscentrykiem :)

Niee tylko dlatego, że bawią się naszymi żonami i przyprawiają nam rogi. x są od Was lepsi, a Wy jedyne co umiecie to nałożyć jej smycz

Gość gość
A ta dyskusja w moim przekonaniu dowiodła mojej tezy, którą napisałem na początku :)

Gość gość
brokeninside87 dziś Niee tylko dlatego, że bawią się naszymi żonami i przyprawiają nam rogi. x są od Was lepsi, a Wy jedyne co umiecie to nałożyć jej smycz Czyżby? Mój kolega kochał żonę, wydawało się że z wzajemnością. Zawsze panowała u nich miła atmosfera i z kilometra czuć było miłość. Traktowali się po partnersku, żona nie była kurą domową a on panem. Często zaskakiwał ją czymś romantycznym, zapraszał do restauracji, przygotowywał kolacje przy świecach itp. A ta suka w podzięce zdradziła go w 3 dniu na wyjeździe służbowym i w dodatku nic mu o tym nie powiedziała. Dowiedział się z trzeciej ręki po pół roku a ta suka zachowywała się jak gdyby nigdy nic. Widać założył jej zbyt luźną smycz, lub wcale.

Gość gość
Za kilka lat będę miał już wystarczająco dużo kasy żeby zamieszkać na odludziu i mieć to wszystko w d***e. A komu się podoba ten teatr, niech gra lub patrzy :)

Dowiedział się z trzeciej ręki po pół roku a ta suka zachowywała się jak gdyby nigdy nic. x dlaczego tak brzydko na nią mówisz, kochała więc nie chciała go skrzywdzić mówieniem:) ja będę to robić, tak samo, zajadły piesku:D

Za kilka lat będę miał już wystarczająco dużo kasy żeby zamieszkać na odludziu x fajnie, daj przepis jak to zrobić, w sumie też bym chciała, wk*****a mnie trochę z wiekiem społeczeństwo, przytulaczy i tak nie ma, a i brzydsze to wszystko, bardziej schamiałe przez demokrację itd. nie ma co w ludzi inwestować.

Gość gość
brokeninside87 mam nadzieję że to ironia, to trochę nieładnie śmiać się z krzywdy ludzkiej. Zajmuję wysoką pozycję społeczną i sporo zarabiam, stąd ta kasa. Prawdę powiedziawszy zastanawiałem się jeszcze nie tak dawno właśnie pomiędzy opcją odseparowania się od społeczeństwa do którego nie pasują, a samobójstwem. Uznałem jednak, że nie ma sensu odbierać sobie życia z tego powodu, że jestem odmienny. Wolę mieć ciszę, spokój i spokojne życie niż przedwczesny grób.

Gość gość
brokeninside87 dziś Dowiedział się z trzeciej ręki po pół roku a ta suka zachowywała się jak gdyby nigdy nic. x dlaczego tak brzydko na nią mówisz, kochała więc nie chciała go skrzywdzić mówieniemusmiech.gif ja będę to robić, tak samo, zajadły pieskusmiech.gif Jak masz zamiar to robić skoro jesteś aseksualna?