Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Utrata ciąży ponowne spóźnienie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Licze, ze uzyskam tu pomoc odnosnie mojego pytania, szukalam info w necie ale w zassadzie nic nie znalazlam. Jakis czas temu okres zaczal mi sie spozniac. W 5tym dniu test i dwie silne krechy. Po tygodniu w ktorym czulam sie 100% w ciazy tzn wszystkie mozliwe objawy dostalam krwawienia. Nie bylo bardzo silne, normalne, 4dniowe, bez widocznych skrzepow i bez boli podbrzusza. Lekarz stwierdzil ciaze biochemiczna. Macica oczyscila sie sama, nie bylo koniecznosci czyszczenia. W kalendarzu zaznaczylam to jako normalny okres. Caly mc kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia. I teraz okres ktory mi wypada z kalendarza spoznia sie 4 dzien. Zrobilam test ale negatywny. Czy po wczesniejszych wydarzeniach okres moze sie przesunac? Moze przyjsc pozniej? Czy mialyscie podobne doswiadczenia? Dzieki z gory

Gość gość
Okres ZAWSZE może się spóźnić.

Gość gość
Niby tak, rozumiem to ale od czasow nastoletnich mam jak w szwajcarakim zegarku. Pewnie przez ta sytuacje nastapilo przesuniecie?

Gość gość
Po ciąży biochemicznej możesz mieć cykl bezowulacyjny, okres może być później, cykl dłuższy. Kolejny cykl powinien być już normalny.

Gość gość
Hormony musza wrócić do normy i dostaniesz okres u mnie od poronienia do okresu minęło. 40 dni