Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nesska25

test ciazowy pozytywny

Polecane posty

Gość nesska25

hej :) dzis jestem w 25 dc. Od 21 dc bardzo bolala mnie glowa, mialam wodnisty bialy sluz, bole podbrzusza i klucie w jajnikach. Dzis w pracy bylo mi nie dobrze i strasznie chcialo mi sie spac. Po powrocie do domu zrobilam test ciazowy o czulosci 10 ml/U i po chwili doslownie pojawila sie druga kreseczka. czy to mozliwe zeby w 25 dc juz wykryl ciaze ?? okres powinnam dostac 18 czerwca. prosze o porade bo sama juz nie wiem czy moze jakis test kijowy czy niewiem co czy w koncu upragniona ciaza.

Gość Totalna
Testy chyba rzadko sie myla... raczej ciaza

Gość gość
Na testach pisze, że bardzo teoretycznie tydzień po zapłodnieniu może być wykrywane. Ale powinno się w dniu spodziewanej miesiączki bo teraz i tak nie masz pewności i tak. Może sobei betę z krwi zrób, zey się nie denerwować

Gość nesska25
dzieki. Gdybym sie tak zle nie czula i kiedys juz miala takie objawy przed okresem nie robilabym testu tak wczesnie tylko czekala na termin spodziewanej miesiaczki ale przeczucie i objawy podpowiadaly zrob test. :)

Jestes w ciąży:) skoro mówisz,że dziecko planowane, wyczekiwane to wstrzymaj się z wizytą u ginekologa do 15 lipca ;) wcześniej i tak nic nie zobaczysz, mogą Ci powiedzieć, że nic nie widać albo puste jajo i po co sie masz stresować;)

Gość nesska25
dzieki mila jak zawsze :) 17 lipca akurat biore slub :P wiec pewnie przed ta data wolalabym wiedziec. To chyba najlepszy prezent slubny jaki moglabym dostac

Gość gość
Też robiłam test o niskiej czułości i jak wyszedł pozytywny to nie mogłam uwierzyć, bo się ciąży nie spodziewałam. I wtedy przypomniałam sobie, że ten test wychodzi pozytywny ponoć nawet mężczyźnom. :D Więc poleciałam do apteki i kupiłam dwa inne. Możesz dla pewności kupić taki o czułości 25 i zrobić jutro rano. Albo zrobić bhcg z krwi. No i staraj się nie cieszyć nadmiernie, bo to bardzo wczesna ciąża.

Gość miła jak zawsze
no to 17 slub to jakos po 10 sie wymsknij do lekarza;) powodzenia:*

Gość nesska25
Mam tez ten o wyzszej czulosci. Zrobie go jutro rano z porannego moczu. Wiem wiem staram sie nie nakrecac za bardzo. Dziekuje

jak masz mozliwość zrobić test z krwi to idz lepiej i go zrób, powtórz za 3 dni jak beta będzie wyższa niż poprzednio ciąża jak w pysk strzelił;p

Gość gość
Współczuję :) ciąża to jedno wielkie g.

Gość gość
Idz do ginekologa wczesniej niz 15.07. Co Wy w sredniowieczu zyjecie,ze jej tak doradzacie? Oczywiscie serduszka nie zobaczysz itp,ale trzeba sprawdzic czy pecherzyk jest w macicy,a nie np. w jajowodzie. Nastepna wizyta moze byc 15.07.

Gość nesska25
Dziś rano zrobiłam test o czułości 25 i także po chwili pojawiła się kreska może nie tak widoczna jak pierwsza ale jest ładna jasno rozowa i dokładnie ja widac. Poczekam jeszcze do dnia planowanej miesiaczki i powtórzę jeszcze raz. Do 3 razy sztuka :) mam nadzieje ze 18 czerwca nic nie przyjdzie.

Gość gość
Na bank ciaza, testy w ta strone sie nie myla.

Gość gość
"Oczywiscie serduszka nie zobaczysz itp,ale trzeba sprawdzic czy pecherzyk jest w macicy,a nie np. w jajowodzie. " To gdzieś w 5-6 tygodniu czyli najwcześniej pod koniec czerwca panno nowoczesna. Wcześniej nie będzie widać nic.