Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka mnie dzis wysmiala, ze jestem cnotka, przykro mi troche z tego powodu

Polecane posty

Gość gość

ale lepiej byc chyba cnotka, niz w druga strone

Gość gość
Noc się nie przejmuj i nie bierz tego do siebie. Dobrze robisz. To, że Cie wyśmiała świadczy o jej głupocie, ale z tym nie wygrasz. Bo niektórzy ludzie nie rozumieją, ze nie każdy musi postępować i robić to co jest na topie. Po prostu niektórzy potrafią myśleć samodzielnie i nie poddają się łatwo manipulacji.

Gość gość
dla mnie seks musi byc z milosci. ona uwaza,, ze liczy sie przyjemnosc. masz racje, takiej osobie nie przegada.

Gość gość
Przykro bo co? Każdy zyje jak chce. Dla mnie cnotka to taka osoba co tylko po ślubie, najlepiej po bożemu, żadnej pikanterii itd. Nie rozumiem tego, ale nie mi oceniać skoro ktoś znajduje partnera co tez tak lubi.

Gość gość
no 40 tka cnotka troche dziwne :)

Gość gość
jestem po 20

Bycie cnotliwą to w dzisiejszych czasach powód do dumy. Dziewczyny szanujcie się to i porządnych facetów znajdziecie i wtedy z tym jednym będziecie mogły robić w sypialni co wam się żywnie podoba :) Mnie też wyszydzano i poniżano bo dziewica itp. Wytrwałam, poznałam fantastycznego mężczyznę, wyszłam za niego za mąż i żyjemy sobie szczęśliwie :) Seks dla przyjemności dla mnie to obrzydlistwo bo tylko z miłości ma sens. Pozdrawiam i życzę cierpliwości z takimi koleżankami

Gość gość
To działa w dwie strony, mogłaś np powiedzieć jej, że w takim razie ona jest d****** Ale nie o to chodzi by obrażać kogokolwiek. To indywidualna sprawa kto co robi w łóżku. Gorzej jak ktoś się z tym afiszuje i próbuje zmienić innych. Zawsze można zmienić kolezanki, gdzie będziesz akceptowana i będziesz czuć się swobodnie.

Gość gość
Większość kobiet nie rozumie co to znaczy "kochać" dlatego się Ciebie czepiają autorko. Poczytaj sobie na kafe jak kobiety obrażają prawiczków tylko dlatego, że nie sypiają z kim popadnie tylko czekają na odpowiednią kobietę.

Gość gość
Dla niektórych kochać równa się wsadzać. Każdy żyje jak chce, ta koleżanka to pewnie qrwi się przy byle okazji. A jak któraś dzisiaj uchodzi za cnotkę, nie znaczy to wcale, że w przyszłości nie będzie fantastyczn ą kochanką. A te co się dzisiaj puszczają, być może za 10 lat będą zwykłymi kaszalotami. :)