Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja2015

schodzenie skóry

Polecane posty

Gość ja2015

witam ostatnio miałam czerwoną skórę na plecach po opalaniu, posmarowałam się i wszystko było dobrze. kilka dni później poszłam na solarium i wszystko się ładnie wyrownało na brązowo. jednak teraz mam bardzo suchą skórę, zaczyna się łuszczyć, zaczynają się robić plamy. narazie jest to mało widoczne ale wiem że jeśli tylko się podrapię czy cokolwiek to będzie to źle wyglądało.. jutro mam ważną dla mnie imprezę, na ktorą kupiłam sukienkę z odkrytymi plecami.. co robić? posmarować się kremem? wtedy będzie widać... czy przeczekać i nic nie robić?

Gość gość
ta skora a wlasciwie naskorek Ci calkiem zejdzie, uwazaj na przebarwienia, bo zostaja potakim czyms. nie mocz tego, bo zacznie odchodzic. pozmaruj lekkim balsamem i nie dotykaj, nie spij na plecach, bo bedzie sie luszczyc. i tak Ci to za pare dni odejdzie, ale wazne, by zostalo do jutra.

Gość gość
sapalilas sie.lepiej posmaroj to tak nie bedzie widac ALOE VERA?

Gość gość
Duża ilość kremu nawilżającego. Może być taki najtańszy z lidla, czy innego dyskontu.

Gość gość
uważaj żeby ci plamy nie zostały, ja tak miałam, źle się opaliłam na twarzy i miałam później przebarwienia takie, ale pomógł mi zel na trądzik, on też chyba ogólnie na blizny jest właśnie, ale to znajoma mi poleciła, bo stosowała.