Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kobieta chce abym ją bił i podduszał

Polecane posty

Gość gość
Tacy jak ty czyli pytający się non stop kobiety 'skarbie czy nie za mocno' chociaż jest za delikatnie jezyk.gif ? Proponuję abyś zaproponował w sprośny sposób swojej kobiecie ostrzejszą zabawę i sprawdził jak zareaguje. Pewnie się zdziwisz. x x Pierwsze słyszę żebym pytał o takie sprawy. Stosuję różne tempa jeśli chodzi o same sprawy techniczne. Poza tym często zaskakuję swoją kobietę w łóżku łącznie z unier********iem jej i poddawaniem pod moją całkowitą kontrolę. Zabawy z kontrolą orgazmu i różne techniki "tortur" łechtaczki bez używania jakichś rzemieni ani kabli oczywiście. Lekkie podgryzanie sutków też często stosowane. Ale nigdy nie zamierzam jej uderzyć bo to mało męskie. Uderzyć mogę tylko drugiego faceta.

Gość gość
Demonicus dziś Jezeli pijesz do mnie to zly adres, nie ja zalozymem ten temat to po pierwsze, po drugie ateista a satanista to dwie rozne bajki, a jezeli sie sugerujesz moim nickiem to masz pecha, nie jestes ani jednym ani drugim x x x Napisałem że nie mam na myśli ciebie. Wiem doskonale że ateista i satanista to dwie różne bajki, to przecież właśnie dlatego napisałem na ten temat. Gdybym uważał za jedno i to samo to mój post nie miałby sensu według mnie, więc bym go nie napisał. Cały czs odpisuję kobiecie, która toczy ze mną polemikę i próbuje mi wmówić, że jestem beznadziejnym katolikiem, a może nawet prawiczkiem.

Gość gość
Skoro twojej kobiecie jest z tobą tak dobrze to czemu siedzisz tu na forum zamiast dawać jej orgazmy :P? Twoja historia kupy się nie trzyma.

Zatem wybacz bo sie juz pogubilem tutaj...ja jestem katolikiem bo nie wyrzeklem sie chrztu jezeli chodzi o scislosc a w klimacie BDSM jestem kilka lat, owszem ile Dominow i uleglych tyle technik w klimacie, to swiat ktory wszyscy tworzymy i kreujemy wedlug wlasnych potrzeb i wyobrazen

Gość gość
Czemu nie trzyma się kupy? Razem siedzimy na forum.

Gość gość
Czyli ona siedzi obok ciebie i czyta twoje bzdury myśląc 'cholera dlaczego nie mam przy sobie prawdziwego mężczyzny'?

Gość gość
Co masz na myśli pisząc o prawdziwym mężczyźnie? Od paru lat aktywnie uprawiam kulturystykę, poza tym trenuję judo. Mam przyzwoitą pracę i stać mnie na utrzymanie rodziny. Zapewniam żonie uczucie, bezpieczeństwo i dobry seks. Jedyne czego nie robię, to nie ciągnę jej za włosy, nie ubliżam i nie biję. Jak to jest dla ciebie wyznacznik to mogę cię zapoznać z takim facetem. Znam paru meneli którzy chętnie uderzą kobietę bo na uderzenie mężczyzny ich nie stać.

Gość TTlizTT
01:08 Dlaczego normalni ludzie piszą z gościa? Pokrzywieńcy zakładają niebieskie nicki i wypruwają się ze swoich chorych teorii i zawsze są widoczni, a normalne osoby ze swoja normalnością chowają się pod gościem. Ja np chciałabym poczytać co mądrego ma do powiedzenia ktoś taki jak gość z 01:08, ale gdzie będę go szukać, i jak mam go znaleźć pośród setek piszących tu gości.

Gość gość
Nie rozumiem w ogole tej dyskusji. Jeden lubi ogorki, drugi ogrodnika corki ;) Milego dnia wszystkim zycze i więcej tolerancji.