Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was nie zapisal 3 latka

Polecane posty

Gość gość

do przedszkola a wynajął nianię? ide do nowej pracy.

Gość gość
A nie lepiej do przedszkola, o opiekunkę ewentualnie na czas chorób.... Weź pod uwagę że dzieci idą wcześniej do szkoły a przedszkole bardzo rozwija.... Może być tak że twój syn będzie e wieku 4/5 lat bardzo obstawiać

Gość gość
Ja mój nianie przez 3 lata teraz chodzi już do szkoły nic nie stracił a nawet zyskał bo wcale nie chorował jak poszedł do szkoły jedynie ospę miał.

Gość gość
Kontaktu z rówieśnikami od najmłodszych lat nic nie zastąpi.

Gość gość
Moja też nie chodziła, kontakt z rówieśnikami ma od małego w klubie malucha, na basenie i na zajęciach plastycznych i ruchowych, ja wychodzę z założenia, że póki dziecko może to niech sobie będzie wolne od wstawania na godzinę i wtłaczania w przedszkolne schematy. Ja też nie chodziłam do przedszkola, poszłam od razu do szkoły, nie miałam żadnych problemów.

Gość gość
My się nie dostaliśmy do państwowego, ale od wrzesnia córa idzie do prywatnego (http://przedszkole-promyk.pl/). Ja muszę jakos pracować, mąż pracuje, a babcia juz nie da rady siedzieć z małą, bo kolejny wnuczek jest do opieki w innym miejscu. No i mała musi iść do przedszkola.

Gość gość
ja też dość szybko wrócilam do pracy po ciązy. dwulatka zapisałam do grupy żlobkowej w Puchatku, wybralam to miejsce przede wszystkim dlatego że do Pełczyńskiego mam niedaleko i przed pracą mogę syna odwozić a po pracy odbierać. wychowuję syna sama więc musialam podjąć taką dezycję mimo że z chęcia jeszcze bym posiedziała z nim w domu....