Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladacie ten dokument na polsat cafe o tych

Polecane posty

Gość gość

dwóch facetach, ktorzy mają dzieci? Akurat teraz leci jeden z odcinków. Z tego co wywnioskowałam jeden z nich był chyba kobietą, wygląd ma typowo męski ale widocznie nie miał jeszcze operacji zmiany płci bo urodził dziecko :/. Mają już dwóch synów (ale nie wiem czy oni też są urodzeni przez tego faceta) w tym jeden ma zespół aspergera....Dla mnie to chore...;( Co to się dzieje na tym swiecie....Nie mam nic przeciw transseksualistom, lesbijkom, gejom, niech sobie nawet śluby biorą, mam to gdzieś ale wychowywanie dzieci to już moim zdaniem przegięcie :( A wy co myślicie na ten temat?

Gość gość
Nie wyobrażam sobie zycia tych dzieci..w szkole nękane, wyśmiewane..wspolczuje i jak dla mnie, to jest chore

Gość gość
co to za program?tytul?juz mnie nic nie dziwi na tym chorym swiecie

Gość gość
"wysmiewane,nekane"....tak to tylko w polsce,jestescie bardzo nietolerancyjni,zawistni,zlosliwi.tu w danii nikt nie wysmiewa dzieci z gejowskich czy lesbijskich rodzin.wrecz przeciwnie...ludzie bardzo im pomagaja.te dzieci maja prawie zawsze bardzo kochajacych rodzicow.duzo homo i less adoptuje niechciane,chore z domow dziecka.polska jeszcze nie dorosla i tkwi w zacofaniu i wrogosci wobec wszystkiego co inne i co nie jest po mysli polaka.

Gość gość
Dla ciebie to jest chore?A nie jest chora np rodzina matka ojciec,ale za to chlanie wrzaski,zaniedbane dzieci?

Gość gość
nie interesują mnie dewiacje z zachodu :(

Gość gość
Nie twierdzę że ci dwaj ojcowie tych dzieci nie kochają czy o nie nie dbają. Może i pod względem opieki nie odbiegają od ,,normalnych" rodzin gdzie jest mama i tata ale sam fakt, że na takie coś jest przyzwolenie i że takie rzeczy zaczynają się dziać jest przerażający :/

Gość gość
też mnie to przeraża, szkoda dzieci będą miały zaburzony obraz rzeczywistości od maleńkiego przesiąknął taka zgnilizną potem to już z górki, molestowanie , narkotyki, przebieranki , zmiany płci