Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka urodzi mu dziecko bez ślubu.

Polecane posty

Gość gość

Są razem 5 lat. Od 3 lat są zaręczeni i mieszkają razem. Dzisiaj córka powiedział mi, że wyjeżdżają ( od 6 lat nie mieszka w Polsce, ale mieszkała 700 km od nas, a teraz będzie mieszkać dużo dalej) i powiedział mi, że jest w 10 tygodniu ciąży. Nie wiem co mam zrobić. Jak mogła tak zrobić, przecież nie ma z nim ślubu.

Gość gość
MU dziecko urodzi? Twoja córka to jakiś przedmiot-inkubator? Koszmar to mieć taką matkę

Gość gość
Jak to jak? To ty nie wiesz jak się dzieci robi? :D

Ślub nie robi dzieci tylko penis. Przecież sama zaszłaś w ciążę bez ślubu. No chyba, że wieszysz w Rydzyka, a nie w miłość, to krzyżyk na drogę. Ps. Zrobiłaś już przelew na jedyne radio z twarzą?

Gość gość
No jak mieszkają razem od 3 lat no to chyba oczywiste było dla Ciebie, że ślub mają w nosie.

Gość gość
jak to bez boga pod dachem?:D

Gość gość
Otóż urodziła córkę 2 lata po ślubie. Ślub przynajmniej gwarantuje jej, że przynajmniej jak coś się zepsuje to będą musieli naprawić, a rozwód to zawsze ostateczność.

Gość gość
Ale głupia baba jesteś . Ona mu dziecko urodzi , moje pytanie "on " jej zapłacił ? Kobieto ludzie żyją ze sobą , maja dzieci i są szczęśliwi . Ze ślubem lub bez . Niema czegoś takiego jak 100% pewność i bezpieczeństwo .

Gość gość
dzis slub nic nie gwarantuje za wyjatkiem ewentualnych korowodow z rozwodem

Ja miałem ślub i co z tego? Żona mnie siekła po rogach i po miesiącu już wygrałem sprawę rozwodową. Ślub jest tak potrzebny jak świni kamizelka. Na jakim świecie Ty żyjesz kobieto?

Gość gość
Ważne żeby było zdrowe :)

Gość gość
Jak to dziecko będzie się czuło ? Bo wedle prawa są dla siebie nikim.

Gość gość
" Jak to dziecko będzie się czuło ? Bo wedle prawa są dla siebie nikim. " Wedle prawa jesteś matką dla swojej córki. A tak naprawdę chyba jesteś NIKIM. Nie wyobrażam sobie by ktorakolwiek kochająca matka pisała tak o swoim dziecku

To nie prawo decyduje czy ktoś jest dla siebie kimś czy nikim. Jest coś takiego jak uczucia, no ale co Ty możesz o tym wiediec skoro masz takie przekonania?

Gość gość
Dziecko powinno mieć 100 % rodzinę - mamę oraz tatę, którzy są małżeństwem wtedy jest to rodzina.

Gość gość
A od kiedy to ślub cokolwiek gwarantuje? Co to znaczy,że będą musieli naprawić? Jak nie będą chcieli,to nic nie naprawią i ślub nie ma tu nic do rzeczy. To,czy związek dwojga ludzi jest udany zależy od nich samych; wymaga to od nich pracy,dojrzałości i zaufania,a także umiejętności (niekiedy) pójścia na kompromis. Poza tym nawet fakt ,że ludzie są 15-20 lat po ślubie nie gwarantuje,że zaraz się nie rozstaną/rozwiodą,z różnych przyczyn. A dziecko ,tak przy okazji,będzie się czuło normalnie,bo dzis co druga para zyje bez slubu.

Gość gość
Dziecko powinno mieć 100 % rodzinę - mamę oraz tatę, którzy są małżeństwem wtedy jest to rodzina. xxxx kiedys statystyczna roidzina miala czworo dzieci dzis statystyczne dziecko ma czworo rodzicow :classic_cool:

Gość gość
A jak nie są małżeństwem, to kobieta nie jest mamą,a mężczyzna tatą? Strasznie popieprzone to twoje myślenie. Też uważam,że dziecko/dzieci powinno/-ny mieć oboje rodziców, tzn.pełną rodzinę,ale wiadomo,że w dzisiejszych czasach z różnych powodów często tak nie jest i akurat ślub czy też jego brak nie ma z tym nic wspólnego.

Gość gość
-1/10 na zachete

Gość gość
Zapomniala, autorko, dodać ze narzeczony córki jest pilkarzem i mieszkają w Niemczech. I wogole on ci się nie podoba, bo nie przyjechał w garniturze.

Gość gość
ludzie, nie karmcie tr00la :D :D :D