Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokoik dzieciecy. Czy was tez denerwuja komplety mebli?

Polecane posty

Gość gość

Podobaja wam sie zestawy mebli? Bo mnie draznia. Lubie jak meble wspolgraja, ale nie lubie zachowawczych komplecikow z identycznym wykonczeniem. Czy tylko ja tak mam?

Gość gość
Mi sie tez nie podobaja. Jest seria z ikei ktora mozna dowolnie modyfikowac i mojemu synowi chyba bedziemy kompletowac takie meble bo te komplety z rysunkami sa dla mnie nudne.

Gość gość
Nie chodzi mi o komplety z rysunkami, tylko w ogole kazde. Ale zauwazylam, ze ludzie ktorzy kupuja komplety maja tez komplety w kazdym pomieszczeniu w domu. Wszystko zachowawcze i bez pomyslu.

Gość gość
Ale jaka masz alternatywe?

Gość gość
Alternatywa? Komoda inna, lozko inne, polka scienna jeszcze inna, tyle ze wspolgrajace stylistycznie i w pasujacych wspolgrajacych kolorach. Nie boje sie tez wykorzystywania i przerabiania starych lub uzywanych tanich mebli (w polaczeniu z nowymi).

Gość gość
Ja też tego nie lubię, wolę pozestawiane różne mebelki, czasem przerobione ze starych a czasem nowe, taki pokój z gotowym zestawem nie ma klimatu według mnie.

Gość gość
Ot, biedota dorabia ideologię do dziadostwa. Zbierania lepsza, o tańsza.

Gość gość
Buhahaha, biedota? Nie masz chyba pojęcia ile mogą kosztować odrestaurowane stylowe meble :D Ale ciesz się dalej swoim "statusem" pozwalającym na zakup robionego taśmowo dziadostwa z Ikei :D :D :D

Gość gość
No wlasnie. Na wszystkich zdjeciach z najfajniejszymi aranzacjami jest zbieranina, a nie nudne zestawy.

Gość gość
Kazdy urzadza mieszkanie po swojemu. Ile ludzi tyle gustow. Jeden woli komplety, inny "zbieranine", jeden nowoczesnosc, inny antyki, jeden zywe kolory a inny stonowane. Ale zeby innosc mnie draznila? Smieszne.

Gość gość
Macie rację, ale wydaje mi się, że, niestety, nie do każdego wnętrza pasują takie "kolaże". Chyba ciężko stworzyć w mieszkaniu w bloku z płyty przestrzeń, w której by one dobrze wyglądały. Bo to wymaga też np odpowiedniego wykończenia, przestrzeni, światła itd.

Gość gość
Oj tak, mnie też denerwują komplety mebli, są bezczelne i niewychowane, okropność!

Gość gość
ale co tu jest do denerwowania, matko... naprawdę nerwowo w tym kraju... denerwuje kogoś, że sobie ktos mebluje jak chce, przeciez Tobie nie mebluje!

Gość gość
W mieszkanou w bloku tez moga dobrze wygladac. W koncu wielu ludzi z fajnymi mieszkaniami tez mieszka w blokach i nie ma mega budzetu. Liczy sie pomysl.

Gość gość
w ikei (i większości meblowych sieciówek) spokojnie znajdziesz sobie meble modułowe gdzie nie masz narzuconego z góry kompletu... a piękne dodatki do dekoracji pokoju oraz wyjątkową pościel znajdziesz na http://papillon-shop.pl/

Gość gość
Matko to co masz za problem, nie kupuj kompletu. Poszukaj w necie dizajnerskich mebli, albo jakiejś firmy, która robi na zamówienie wg. projektu, zaaranżuj sobie wnętrze według potrzeb i gustu. Masz kasę? Masz dobry gust i umiejętność projektowania wnętrz? To sieciówki w ogóle nie powinny Cię interesować! Zestawy mebli są dla takich tłuków jak my, bez kasy, bez wyobraźni, bez talentu. Dla Ciebie propozycja - sama sobie zaprojektuj i znajdź wykonawcę.