Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kobieta ma rozstępy

Polecane posty

Gość gość

Moja kobieta ma rozstępy, ma je chyba wszędzie! Dziwi mnie to, bo jest bardzo szczupła i zgrabna, ale rozstępy na na boczkach, na plecach, udach, trochę na przedramionach. Tłumaczyła mi, że zaczęły jej się robić, gdy weszła w okres dojrzewania i zaczęła gwałtownie rosnąć. Stosowała kremy, ale jej nie pomogły. Bardzo ją szpecą te rozstępy, wstydzi się ich, a nie ma pieniędzy na ich usunięcie laserem. Poza tym ma super figurę, płaski brzuszek i ogólnie jest ładna i zadbana. Mnie też te jej rozstępy przeszkadzają. To dziwne, bo miałem przed nią grubą kobietę, która rozstępów nie miała, a ta jest szczupła i zgrabna, ale przez te rozstepy czuję niechęć do jej ciała. Kocham ją, ale te rozstępy są obrzydliwe, co zrobić?

Gość gość
Daj jej kasę na laser lub zmień kobietę :)

Gość gość
obrzydliwy to jesteś ty prostaku skoro na forum wyrzygujesz takie bzdury, po co o tym piszesz i kogo to obchodzi? a ty jak wyglądasz, jesteś idealny?

Gość gość
rozstepy sa sexy

Gość gość
Ja miałam rozstępy na całej kupie i na wew czesci ud. Polecam kolagen naturalny kupić. Uzywa się 2x dziennie -rano i wieczorem. Warto też 2 razy w tygodniu zrobić peeling by efekt był jeszcze lepszy. Mi rozstępy prawie poznikały, ale używam dalej i czekam aż znikną całkowicie :)) Jak się zarejestrujesz to jest 10%zniżki :) https://kolagen-sklep.colwayinternational.com/

Gość gość
Twoja pani mówi ci prawdę. Rozstępy dostała w okresie wzrostu. Skłonność do rozstępów zależy od skóry. Jak jest mało rozciągliwa, bo czegoś jej brakuje to pęka. Taki biedny esteta jesteś, to weź kredyt i zafunduj jej ten laser. Biedactwo patrzeć na to nie może. Głupi ciul.

Gość gość
Była kiedyś grubaską :D , żadna chudzinka nie będzie miała rozstępów :D Kit ci wciska buhaha