Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wąchanie i lizanie damskiej noszonej bielizny to zboczenie ?

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie ? Jestem fetyszystą.

Gość Grzesław mobilny
Uważam,że nie ma w tym nic złego:)a fetyszystą może być i alkoholik,bo wielbi pić:)

Gość gość
A kobieta Ci potrzebna czy tylko bielizna Ci wystarcza?

Gość gość
Przyjemność mógłbym czerpać od kobiety, jak i od jej bielizny, butów itp.

Gość gość
To nie jest źle ;)

Gość Ten nie ważny
Ja tak robie codziennie z Butami Majtkami.Biustonoszem

Gość gość
Ja wącham i piorę majtki żony.

Gość Marcin z Wroclawia

Ja czasami lize majtki dziewczyn, albo zakladam sobie na twarz jak ide spac

A ja właśnie zaraz wybieram się do łazienki, wezmę majteczki Żonki (przed oczami jej wielki, tłuściutki, zgrabny i kształtny tyłeczek) i będę je wąchał. Nie mam w tym doświadczenia, to będzie 2 raz. Pierwszy był bezzapachowy, więc nic nie odczułem. Nakręciłeś mnie, autorze 🙂 Dzięki 🙂 A od niedawna dopiero robimy 69 i korzystam z okazji i wącham jej tyłeczek. Czyściutki, pachnący, podniecający. Idę 😄

Powiedzcie, w jakich dniach cyklu noszone majteczki mają najlepszy aromat ?(pytam o majteczki nie z fazy krwawienia, a tej "czystej"
) Zauważyłem, że gruczoły rozsiane po całym ciele najbardziej pracują podczas okresu (krwawienia), wtedy też moja Żonka ma największą ochotę (i po lekturze forum zauważam, że to jest praktycznie zasada (z małymi odstępstwami u tych, którzy odrzucają opcję seksu podczas krwawienia)) i zaraz w pierwszym dniu, gdy jej pusia jest już czyściutka i mogę ją pieścić (a tego zawsze nie mogę się doczekać). Wtedy też i pod pachami, i w okolicach piersi, szyi, pusi i odbytu zapachy są najbardziej odczuwalne, podniecające. To robi mega jazdę. Oczywiście, to, co działa u nas, u Was może wyglądać inaczej. Zapraszam do dzielenia się opiniami.

Gość Pusia
Dnia 13.06.2015 o 23:06, Gość gość napisał:

Co sądzicie ? Jestem fetyszystą.

dla mnie to normalne. Ale ukrywanie tego jest nienormalne. Jeśli robisz coś nawet nietypowego w seksie ale nie robisz drugiej osobie krzywdy a nawet ekscytujesz ją tą innością to powinieneś umieć ją przekonać, że to może być normalnym elementem waszego seksu i związku. Jeśli na jej oczach bierzesz jej majtki, wąchasz, albo wąchasz ją tam kiedy ma je jeszcze na sobie... w ogóle jeśli ją tam wąchasz, ona widzi, że cię podnieca to jest ok. Ale jeśli po kryjomu chodzisz do kosza z brudną bielizną i wygrzebujesz z niego jej czy majtki innej dziewczyny i wąchasz po kryjomu to nie jesteś fetyszysta ale głupi i niedojrzały palant.