Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazdy facet czeka tylko aby

Polecane posty

Gość gość

za darmo się u kobiety nazrec, oczywiście pouzywac i fajnie spędzić czas. Od razu gonie takich cwaniaczkow, bo wyczuwam ich na kilometr. Pyta się na początku znajomości, co np. Gotuje, no i od razu słyszę lubię to! No coś takiego. Czeka aby się wepchać do domu. Miejcie honor, skoro nie macie zamiarów co do tej osoby, to honor nakazuje nie pieprzyc farmazonów. Puste gnidy. :D

Gość gość
cwaniaki mają właśnie największe powodzenie u kobiet a dobrzy mężczyźni są samotni

Ja pragnę tylko żeby pocałować i przytulić Ole a nie u niej żreć więc nie pieprz mi tu głupot.

Gość gość
po 4o tce to normalne :)

Gość gość
Ja zawsze lubilam gotowac dla swojego faceta, jesli cos lubil to specjalnie to przyrzadzalam i tak jesy do dzis lubie sprawiac przyjemnosc:)

Gość gość
Cwaniakow przeganiam i kopa w doope. Nie ze mną te numery. U, to ten zawieszony:- D weź idź się lecz chłopie, bo cię wywiozą w jedno miejsce:-)

Gość gość
Autorko nie każdy z nas jest taki jak CI na których lecisz!

Gość gość
Jak to ja lecę, czytaj uważnie. Ja zanim oni się ujawnia do końca to już ich spławiam. Ja nie lecę, na takich typkow nie mam w zwyczaju lecieć. A latam tylko samolotem, jeśli o jakimkolwiek lataniu można mówić.:-P

Gość gość
Moze autorka wcale nie leci na takich? Mnie zaczepil jeden w galerii handlowej, ja po 30, on tez. Tak sie napraszal ze dalam mu nr telefonu. On juz na drugi dzien mi pisze ze wpadnie do mnie z winem, cos ugotujemy i obejrzymy film. Jasne koles, nie znam cie i juz do domu mi sie wpraszaj! Na szczescie po mojej uprzejmej odmowie nie pisal wiecej.

Gość gość
Co oni maja do jasnej cholery z tym wpraszaniem się do domu? Maja chamy krzte taktu? Prostak jeden z drugim, myśli, że naiwna znalazł.

Gość gość
Coz, jak juz sie wprosi do domu, to w domu jest lozko, wiec... licza na pelna obsluge i szczescie zapewne. Ale jak nie znam dziada, to nie bede zapraszac.

Gość gość
Tych typów trzeba przebadać na wiele sposobów, nie opuszczać do domu przez B.dlugi czas. Przekonamy się wtedy jak bardzo zależało.

widocznie doszli do wniosku, że skoro nie jestes piękna i inteligentna to może chociaż umiesz gotować:) powinnaś docenic, że dali ci sanse a nie ja marnować:)

Gość gość
po 30 to już stara jesteś ciesz się, że ktoś cie podrywa

Gość gość
Ale kurcze, jak kobieta mieszka sama i jakis gosciu jej radosnie pisze ze do niej wpada, jeszcze z winem no to sory. Skad wiemy jak on sie po tym winie zachowa, kto to jest w ogole? Ja mam 30 lat i nie mam takiego "luzu", zeby sie bawic w takie spontaniczne znajomosci. To nie chodzi o to ze mu jedzenia zaluje, ale po co mi to.

Gość gość
O tak, bede wdzieczna ze jakies typy bez klasy sie przyczepiaja.

Gość gość
to ja was wszystkie pobije delikentem którego obczałm .... już pierwszego dnia zaproponował mi abyśmy razem zamieszkali ... na moj twarzy szok, w ustach brak słów a myślach "WHAT??!!!???....WTF??!?"

ja piertole. pierwszy raz spotykam kobiete, która mysli po angielsku a krzywi sie po polsku. to chyba trzeba po drodze jakos przetłumaczyć?

Gość gość
Kmiecik- ty jesteś lepszy niż wrozbita, rozumiem, że mówisz to z własnego doświadczenia, no tak co może robić facet w sobotni wieczór na karę, z pewnością uciekł przed tabunem kobiet:-P

Gość gość
Nie Kmiecik, a kzieciu, idx chłopie z tymi teoriami znaffcy:-D

Gość gość
Ja zawsze się ładuję do mieszkania dziewczyny i w kiblu robię soczystą kupę. Następnie biorę u niej kąpiel i wrzucam do pralki swoje brudne ciuchy. Dziewczyny to jednak pozwalają tyle zaoszczędzić. :-)

no wiesz. to tak jak z mówieniem. jak myslisz WTF"" to ci sie usta układajw w odpowiednie słowa. żeby je wypowiedzieć po polsku trzeba najpierw je po polsku pomyśleć. tak samo z mimiką. a tu prosze: wtf w myslach a szok na twarzy. jak to zrobiłaś dziewczyno?

Gość gość
"wtf w myslach a szok na twarzy." A penis w ustach.

Gość gość
kzięciu dziś SPOKO ... w roznych jezykach myśle czasem piszę itd ... ale temat jest apopo czegoś innego .... tak wiec wracając do tematu zadna z was nie pobije mojego delikwenta wyczynem swojego delikwenta

Gość gość
kzieciu, ach ta twoja ynteligencyja, powalila nas, że zaraz pouciekamy:-P

Gość gość
"a tu prosze: wtf w myslach a szok na twarzy. jak to zrobiłaś dziewczyno?" .... jak to zrobiłam? ... czary :)

Gość gość
""wtf w myslach a szok na twarzy." A penis w ustach." .....yyy :} to tez ale bez rewelacji :D

Gość gość
No nie pobijemy ciebie jednak chyba, czy on był niedorozwinięty, że spytam?