Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazdy facet czeka tylko aby

Polecane posty

Gość gość
"ale rozumiesz mnie po angielsku jak mówie po polsku?" nie poniewaz nigdy nic do mnie nie mówiłeś tylko pisałeś

Gość gość
kzięciu mów do mnie

a on to napisał czy powiedział? po polsku czy po angielsku? a moze morsem? był niewidomy? może po prostu chciał zebyć zaprowadziła go do domu?:D no ale czego sie nie wymysli żeby pochwalić sie swoim powodzeniam na facebooku. wszystko sie wymysli. po angielsku i po polsku? nawet w assemblerze ile ty masz lat? 15? zaczynam dochodzić do wniosku, że kobiety przestają sie rozwijać intelektualnie po pierwszym stosunku:O

Gość gość
"ale zaproponował ci to po polsku czy po angielsku?" rozuiem ze zrywasz do mniei dlatego tyle pytan mi zadajesz bym z tobą "rozmawiała" (pisała) ... co? ty tez chcesz ze mną zamieszkac? :}

Gość gość
"zaczynam dochodzić do wniosku, że kobiety przestają sie rozwijać intelektualnie po pierwszym stosunku" .... i kto to "mówi"?!

"kzięciu mów do mnie" xx to becelowe. ja ci powiem, że jesteś kooorfą a ty zrozumiesz "you look lovely today" pytałem o to tłumaczenie bo wiąże się ono z yużyciem mózgu. jak widać u ciebie tłumaczenie odbywa się automatycznie z pominięciem mózgu. dlatego nie będę do ciiebie mówił;)

Gość gość
ok .... kooorfa jest z tego poodu bardzo zadowolona :) zamiast zawracać mi kooorfie głowe pytaniami i bezcelowa dyskusja na mnie powinienes poszukać swoj princesy i przestać marnwać moj i swoj czas ... ja "kooorfa" skonczyłam z tobą dyskuję