Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę schudnąć.

Polecane posty

Gość gość

Od 3 lat moja waga jest taka sama - 63 kg. Mam 168 więc jest to trochę dużo. Ćwiczę 5 razy w tygodniu po 45-60 min. Jem bardzo zdrowo,nie jadam słodyczy, nie pije napojów kolorowych i gazowanych. Brzuch mam płaski, nogi umięśnione.

Gość gość
Chcesz schudnąć z wagi? Bo nie rozumiem.

Gość gość
Tak chciałabym ważyć tak z 10 kg mniej.

Gość gość
Przestań ćwiczyć i zacznij się głodzić. Od kiedy waga jest wyznacznikiem szczupłości?

Gość gość
może taka waga jest optymalna dla twojego ciała za bardzo się katujesz postaw teżna relaks i zmniejsz ilość ćwiczeń do 3, polecam spacery, muzykę relaksacyjną, spotkania ze znajomymi i zjedzenie czegoś kalorycznego raz na tydzień podkręci metablizm, stres skutecznie blokuje odchudzanie wiem bo właśnie to przerabiam, stres też powoduje wydzielanie się hormonu stresu-kortylozu to samo powoduje sport im więcej się katujesz ćwiczeniami tym więcej stresu ma twój organizm

Gość gość
Twoja waga jest normalna. Tym bardziej, że piszesz, że wyglądasz szczupło. Chcesz, żeby Ci było żebra widać? :o

Gość gość
Metabolizm podkręć, jedz co 2,5-3,5 godziny. nie koncz jeść o 18-19stej jesli chodzisz spać o północy . jedz 3 godizny przed snem lekką kolację. na śniadanie jest co namniej 500 kcal. i zamiast ćwiczeń typu jakieś domowe na brzuch itp, postaw na np rower, bieganie, pływanie. od tego też są mięśnie, a mieśnie są ciężkie - dlatego masz taką wagę. kiedy kobiety zrozumiecie, że waga to tylko LICZBA, liczy się wygląd sylwetki, stan skóry, czy jest napięta czy luźna? :O pisze to kobieta która biega, chodzi na zumbę, w domu często robi "deski" i czasem brzuszki itp. jem 1700-1800 kcal dziennie, bywa że przekroczę 2000. nie jem mięsa ale ryby jajka owszem. surowe gotowane warzywa, kasze, owoce, ale np domową pizzę też jem .czekoladę i ciastka czasem też. piję tylko wodę kawę i herbaty typu zielona i yerba mate. czasem wino lub cydr. ważę 57 kg przy wzroście 164 cm i jestem BARDZO SZCZUPŁA.

Gość gość
Jem co 3 godziny. Czasami zdąży mi się zjeść co 4.

Gość odchudzajacavvv
Wydaje mi się, że przy twoim wzroście waga 63kg jest całkiem odpowiednia. Tym bardziej, że jesteś wysportowana, o czym pisałaś. A jaki rozmiar nosisz? Jak 36-40 to jest wszystko OK. Ale dla wymarzonej wagi, może zacznij jeszcze pić herbatkę yerba mate.... taką dobrej jakości jak na http://argentynalimited.pl/ Nie tylko wpływa na lepszą przemianę materii, ale też dodaje energii i obniża cholesterol.