Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy go odzyskam.....

Polecane posty

Gość gość

to byla dosc krotka znajomosc.jednak nie wiem dlaczego nie umiem odpuscic zapomniec. po mieisacu znajomosci stwierdzil ze nie zamknelam przyszlosci, itp a na konic dodal ze szukam frajera i chce go zlapac na dziecko co jestkompletna bzdura i tlko i wylacznie jego wymyslem a co do przeszlosci to przyszedl byly kiedy byl on u mnie,przypuszczam ze zpbaczyl nas gdzies tamten. przyszedl zeby zrobic na zlosc ,pies ogrodnika . zalezy mi na tej znajomosci jednak chyba mnie przekreslil definitywnie.wiem ze powinnam odpuscic no ale jakos intuicja mi podopiwada cos inneg

Gość gość
hahaha, następna naiwna, ktoś ją zostawia, a ta będzie walczyć bo intuicja :D mówi jej, że warto :P poziom kobiet z kafeterii to szambo i tysiąc kilometrów mułu :P

Gość gość
to się nazywa desperacja. u facetów jest jaśniej niż u nas. jeśli chce i mu zależy to nie odejdzie, nie najdzie innej itp, nie ma innej możliwości. czas dorosnąć i spojrzeć prawdzie w oczy, zamiast żyć mrzonkami, a on mnie kocha jednak. a sypia z inną, ogarnij się dziewczę.

Gość gość
co tu ma naiwnosc.zastanow sie.nie powiedzialam ze walcze.czytaj ze zrozumieniem. a pozatym to ja przeybywalam z nim na codzien i ja widzialam jak soe zachowuje.wiec nie wyciagaj wnioskow a jak masz kogos obrazac lepiej nie komentuj .NIE WIESZ CO CIE Z ZYCIU SPOTKA