Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KompleksAnia

Glodowka 10 dni od tego zaczynam...

Polecane posty

Gość KompleksAnia

Witam mam już dość siebie. Muszę coś zmienić bo zwariuje..jeśli ktoś tak jak ja ma już dość swojego braku silnej woli i konsekwencji zapraszam. Rozpoczynam kolejny raz walkę z otyłością tym razem inaczej...od jutra 10 dni głodówki po tym będę uczyć się na nowo normalnie jeść bo już nie potrafię. Tak właśnie nie potrafię jeść jak normalny czliwiek. Każdego dnia kładąc się planuje kolejną dietę która z rana rozpoczynam Kiedy nie daje od razu efektów załamuje się i rzucam na jedzenie. Koniec z tym nienawidzę siebie takiej.

Gość gość
Zaczynanie odchudzania od głodówki to utrudnianie sobie i spowalnianie całego procesu. Ale rób tam sobie jak chcesz...

Gość MarzyOplaży
Widzę, że nie jestem jedyna dlatego też postanowiłam zmienić coś raz a kategorycznie. Dzisiaj drugi dzień postu... ale szybko zleci... a potem racjonalne żywienie i trochę więcej ruchu. Najpóźniej pod koniec sierpnia muszę w końcu iść na plażę ! :)

Gość MarzyOplaży
Widzę, że nie jestem jedyna dlatego też postanowiłam zmienić coś raz a kategorycznie. Dzisiaj drugi dzień postu... ale szybko zleci... a potem racjonalne żywienie i trochę więcej ruchu. Najpóźniej pod koniec sierpnia muszę w końcu iść na plażę ! :)

Gość gośćmaja
Hej :) Ja już 3 dni mam za sobą :) tylko ze ha robię 15