Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojcec jest megalomanem i fantastą

Polecane posty

Gość gość

Przez rok zarobił łącznie może 8tys złotych netto. Przez ostatnie kilka lat każdy rok kończy się takim dochodem. Mimo wszystko on jest w najlepszym humorze, chodzi i opowiada o wielkich kontraktach, o tym że on zarobi ogromne pieniądze, pokazuje umowy i podobno ma z każdej dostać po 10tys $ minimum. Dzwoni po jakiś ludziach, ustala i negocjuje kwoty na poziomie 100tys $-1mln$. Czuje się jakbym miał w domu Billa Gatesa albo Kulczyka. Kogo on nie zna? Każdego, Emira Dubaju, Kwaśniewskiego, Królową Elżbietę, każdego! I wszystko potrafi załatwić! Chcecie jacht na morzu czerwonym? Kolację z Barackiem Obamą?Nie ma problemu... Tylko że my nie mamy za co żyć, bo on ma takie właśnie urojenia. Co z nim można zrobić? Ja nie daję już rady, jestem już prawie dorosły ale to widzę i mnie nosi, mam ochotę coś mu zrobić bo ja chodzę w podziurawionych spodniach, nie mamy na jedzenie, z trudem wiążemy koniec z końcem a on fantazjuje. Psychiatra go zbadał i podobno jest zdrowy ale według nas to nie jest możliwe. POMOCY!

Gość gość
Odejsc z matka od ojca, zarzadac alimentow.

Gość gość
bylo psychiatrze jego pit pokazac :D

Gość gość
No tak się nie da, on narobił długów, natworzył takich problemów że naprawdę nie wiemy jak żyć... A nie da się tak zrobić żeby on wział swoje wszystkie długi i nara?

Gość gość
no i co ten spot?

Gość gość
poczytaj sobie o epizodach manii w chorobie afektywnej dwubiegunowej i sprawdz ile pasuje do twojego ojca

Gość gośćszarik
Wszystko sie zgadza,tylko ja zdrowy jestem... Ja być wielki wódz ,ja kochac fest biegać...

Gość gość
niby pasuje ale tam jest napisane ze stany moga nawracać. Co to znaczy? Że przez pewien okres jest euforia a przez pewien depresja. U niego to jest codzinenie! Rano wstaję i jest depresja potem jest euforia, po 20min depresja, potem znowu euforia i znowu depresja, potem leży i mówi że zaraz umrze a potem idzie spać. I tak w kółko!

Gość gość
A czego oczekujesz od życia? Uroda moda,sranie w banie... Matka na roksie?

Gość gość
matki na roksie, napisz tylko za ile chcesz ją oddać,ok?