Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam faceta, on do mnie wrócił, ale...

Polecane posty

Gość gość

Odkąd wrócił do mnie i zamieszkaliśmy razem czyli jakieś 2 miesiące jest dla mnie całkowicie oziębły. Nie sypiamy ze sobą. W łóżku odwraca się plecami. Przytula albo całuje mnie tylko jak mówię, że chcę by to zrobił. Wiem co zrobiłam, ale sytuacja jest dla mnie nie do wytrzymania. Dalej pomaga w domu, ale mnie traktuje jak obcego człowieka z którym "musi" mieszkać. Nie mamy dzieci.

Gość gość
i bardzo dobrze, szmaciska tak sie wlasnie traktuje, chce cie sprawdzic czy nadal cie nie ciagnie na bok, jak widac juz blisko

Gość gość
Gość 18:23 jak nie masz nic ciekawego do napisania to po cholerę tu zagladasz .Jak sama stwierdzilas zdradzilas swojego partnera, nie dziw się że tak reaguje to boli i to bardzo ,patrzac na ciebie widzi jak go zdradzasz ,uważam że najlepiej jak się rozstaniecie bo sami sobie nie poradzicie trzeba mieć naprawdę silną wolę i chęć walki o związek, no może jeszcze jakaś terapia dla was obojga .Dopóki ci nie wybaczy tak będzie się zachowywać, nie zapomni niestety tego się nie da zapomnieć Sama byłam po stronie zdradzonej osoby ,zdrada to najgorsze świństwo jakie można zrobić drugiej osobie Pozdrawiam

Gość gość
Po co z nim jesteś? Przecież widać, że ci nie wybaczył. Serio chcesz z nim być? Bo tak się zaczyna, najpierw będzie oziębły a potem zacznie cie wyzywać od dziwek i szmat. Daj sobie spokój. Zrobiłaś co zrobiłaś, on ci nie wybaczy. Więc przestań pokutować i idz w swoją stronę..

Gość gość
Czyli on już nie zmieni stosunku do mnie?

Gość gość
Ja dowiedziałam się o zdradzie 3 lata temu. Po 9 miesiącach pozwoliłam wrócić ale do dziś traktuje to jakkogoś obcego, wyzywać, nie szanuję. Jestem nieszczesliwa przez to że taka jestem

Gość gość
Jeśli do tej pory nie zmienił, to już nie zmieni.

Gość gość
zranilas go i oczekujesz ze przepraszam zalatwi sprawe?

Gość gość
Nie chce poprawiać po gachu, co w tym dziwnego? Pewnie cały czas ma przed oczami jak się gzisz z jakimś...

Gość gość
Naprawdę rozumiem co ja zrobiłam, ale czemu on w tym momencie wrócił do mnie i czemu w tym tkwi skoro nie chce? Nie chcę tego kończyć.

Gość gość
nadzieja umiera ostatnia? noz do cholery malo jest takich sytuacji ze facet zdradza a kobieta go przyjmuje? a potem jojczy ze zaufac nie potrafi?

Gość gość
To kobiety, myślałałam, ze faceci jakoś inaczej działają w tym temacie...

Gość gość
Nie chcesz tego konczyć? A jak sobie to teraz wyobrażasz? W ogóle jaki był powód twojej zdrady? Zazwyczaj zdradza się jak coś w związku nie gra..

Gość gość
Zle zrobilas nawet jesli ifzie o sumienie patrz ten zwiazek jest skazany na porazke bo on yo bedzie pamietac a nie wiadomo jakbys nie byla idealna przyszlemu partnerowi nie powiesz ze mialas taki epizod bo befzie cie mial za latwa szmate takie sa fakty rada dziob naklodke i szukaj nowego

Gość gość
Przyznalas sie czy sie dowiedzial? Bylo ci przyjemnie podczas tej zdrady? Myslalas wtedy o bylym? Myslisz ze mialabys wyrzuty gdyby sie nie dowiedzial? Czysta ludzka ciekawosc :)

Gość gość
Może dlatego został żeby pokazać ci jak bardzo został zraniony. Może chce cię ukarać w ten sposób, szkoda tylko że nie widzi że tak naprawdę to sam siebie krzywdzi .Albo terapia albo rozstanie im szybciej podejmiecie decyzję tym mniej będzie bolało na końcu jeśli wam się nie uda .A tak z innej beczki, dlaczego go zdradzilas ?, zdrada to problem nie jednej osoby w związku tylko obojga niestety :-(